Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Κλείνει ως έχει, αν…!

Την απόφαση να προχωρήσουν στην περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του Παναθηναϊκού, μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση, έλαβαν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Κλείνει ως έχει, αν…
Εφόσον ο Αμπέντ δεν επιστρέψει στην ομάδα και δεν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ο Μπερίσα (ως δανεικός από τη Ρόμα) θα αποτελέσει την τελευταία προσθήκη στο υπάρχον ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Αυτό αποφασίστηκε στη χθεσινή σύσκεψη – κορυφής, όπου συμμετείχαν ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Τάκης Φύσσας, ο Νίκος Νταμπίζας, ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Γιάννης Αναστασίου.

«Είμαι καλυμμένος με το ρόστερ και πιστεύω, ότι υπάρχουν παίκτες, που μπορούν να εξελιχθούν μέσα στη χρονιά. Προκειμένου να έρθει ένας παίκτης, χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό προτιμώ να μην έρθει και να βελτιώσουμε τα παιδιά, που έχουμε στην ομάδα», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού μετά το τέλος του αγώνα με τη Μίντιλαντ και επανέλαβε μεταξύ των άλλων ανθρώπων του συλλόγου.

Μάλιστα, θεωρεί ότι σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμος να προσφέρει και ο Μπαϊράμι, ο οποίος προπονείται κανονικά όλο αυτό το διάσημα.

Όσον αφορά τον Αμπέντ, μέχρι και χθες το βράδυ οι «πράσινοι» δεν είχαν λάβει κάποια απάντηση από τη Νιούκαστλ στην πρόταση των 600.000 ευρώ που είχαν καταθέσει πριν από μερικές ημέρες. Πάντως οι Αγγλοι φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Αλγερινό μέσο, εκτός αν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες.

Από κει και πέρα, υπάρχει και άλλη μία περίπτωση παίκτη, που αγωνίζεται στον άξονα και στα άκρα, αλλά είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με άλλη ομάδα και πιθανότατα δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Ο Νταμπίζας κοιτάει για να βρει κάποιον παίκτη για την μεσοεπιθετική γραμμή, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει κάτι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: