Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Ατρόμητος και… ετοιμοπόλεμος!

Τους 19 παίκτες του Ατρομήτου που θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Πλατανιά στην πρεμιέρα της Super League ανακοίνωσε ο Γιώργος Παράσχος. «Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί», είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Ατρόμητος και… ετοιμοπόλεμος
Να εκμεταλλευτεί την δύναμη της έδρας του θέλει ο Ατρόμητος ενόψει της Κυριακάτικης (24/8) αναμέτρησης με τον Πλατανιά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ο Γιώργος Παράσχος γνωστοποίησε τους 19 «εκλεκτούς».

Συγκεκριμένα η αποστολή αποτελείται από τους:

Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Μπάλλας, Δημούτσος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Κούρος, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Παπάζογλου, Μπρίτο, Φάμπιο, Τάτος, Γκαρσία και Θεολόγου.

Αμέσως μετά την λήξη της σημερινής (22/8) προπόνησης, ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε τους «ετοιμοπόλεμους» ποδοσφαιριστές στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου.

Στη συνέχεια, με δηλώσεις του στο «atromitosfc.gr» παραδέχτηκε πως μοναδικός στόχος είναι η νίκη που θα τονώσει την ψυχολογία του Ατρομήτου έπειτα από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

«Θέλουμε να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας με το δεξί και άσχετα με την πορεία που είχαμε στο πρωτάθλημα δεν πρέπει να συμβεί το περσινό με τον Εργοτέλη πάλι στην πρεμιέρα.

Επειδή το ευρωπαϊκό ματς με το Σαράγεβο μας είχε ρίξει τη ψυχολογία πιστεύω ότι έχουμε ξεπεράσει πια το πρόβλημα και βλέπουμε με πολύ μεγάλη αισιοδοξία τόσο το κυριακάτικο ματς όσο και την πορεία μας στο πρωτάθλημα
», ήταν η τοποθέτηση του Παράσχου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: