Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Αποφασίζουν για «κόφτη» και φορ!

Μετά το φιλικό με τη Ρόμα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής με αντικείμενο την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ στην ΑΕΚ, με την προσοχή να είναι στραμμένη σε φορ και αμυντικό χαφ.

Αποφασίζουν για «κόφτη» και φορ
Στους ρυθμούς του αποψινού φιλικού με την Ρόμα κινούνται όλοι στην ΑΕΚ και, όπως είναι φυσικό, όλα τα υπόλοιπα θέματα έχουν πάει κάπως πίσω. Ένα από αυτά είναι και η περαιτέρω ενίσχυση – και αν χρειάζεται να γίνει – του υπάρχοντος ρόστερ της «Ένωσης».

Κατά την παραμονή του Δημήτρη Μελισσανίδη στο Πήλιο δεν πάρθηκε κάποια απόφαση, όμως οι εξελίξεις μπορεί να σημειωθούν μετά το παιχνίδι με τους «τζιαλορόσι».

Συγκεκριμένα, ο Τραϊανός Δέλλας θα δει πού χρειάζεται ενίσχυση στον αγώνα – υψλών απαιτήσεων με τους Ρωμαίους και μαζί με τους Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς θα αποφασίσουν για την απόκτηση επιθετικού και αμυντικού μέσου.

Για το αν ο «Δικέφαλος» θα κάνει κάποια μεταγραφική κίνηση, όλα είναι ρευστά. Αν πάντως αποφασιστεί να γίνει κρούση, πρώτο μέλημα είναι ο φορ.

Ο Μιλοβάνοβιτς, πάντως, έχει ενημερώσει για τη λίστα που έχει και αφορά κυρίως επιθετικούς από την ισπανική αγορά και την αγορά των Βαλκανίων. Και ανάμεσά τους υπάρχουν περιπτώσεις που πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: