Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

«Δεν χρειαζόμουν τον Ντι Μαρία, φεύγει ο Κεντίρα»

Για λόγους τακτικής έμεινε εκτός ο Ντι Μαρία, όπως είπε ο Κάρλο Αντσελότι, που επιβεβαίωσε πως ο Κεντίρα αποχωρεί απ' τη Ρεάλ. «Καλύτερα τώρα η ήττα, παρά στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ», πρόσθεσε.

«Δεν χρειαζόμουν τον Ντι Μαρία, φεύγει ο Κεντίρα»
Πικραμένος απ’ την απώλεια του Σούπερ Καπ, αλλά... ανακουφισμένος που η ήττα ήρθε τώρα κι όχι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι μετά το ματς με την Ατλέτικο.

«Δεν παίξαμε καλά σήμερα είναι η αλήθεια. Αν έπρεπε βέβαια να διαλέξω ποια ματς να χάσουμε, σίγουρα θα προτιμούσα το απόψινο σε σχέση με τον τελικό της Λισαβόνας. Στο πρώτο μέρος προσπαθήσαμε περισσότερο, είχαμε την κατοχή της μπάλας, στο δεύτερο αυτό μας έλειψε και τους δώσαμε το δικαίωμα να αμυνθούν όπως ξέρουν. Θέλω όμως να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν, διότι ουσιαστικά η περσινή χρονιά... σταμάτησε σήμερα», είπε σε πρώτη φάση ο Ιταλός κόουτς.

Ερωτηθείς για το γεγονός πως ο Ντι Μαρία έμεινε εκτός αποστολής και φημολογείται πως μετρά... ώρες στη Μαδρίτη, απάντησε: «Για λόγους τακτικής δεν έπαιξε ο Ντι Μαρία. Δεν τον χρειαζόμουν απόψε...».

«Δεν χρειαζόμαστε άλλον επιθετικό. Είμαι χαρούμενος με τον Μπενζεμά, δεν θέλω άλλο για αυτή την θέση», πρόσθεσε σχετικά με το ενδεχόμενο ενίσχυσης στη θέση του σέντερ φορ.

Για την υπόθεση του Κεντίρα, ουσιαστικά ο Αντσελόνι επιβεβαίωσε πως ο Γερμανός αποχωρεί, λέγοντας: «Του έχουμε δώσει σχετική άδεια για να φύγει. Δεν με απασχολεί σε ποια ομάδα θα πάει».

Και κατέληξε: «Ο Χάμες στο πρώτο μέρος τα πήγε πολύ καλά, ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης μας. Στο δεύτερο με την είσοδο του Κριστιάνο έπρεπε να παίξει πιο πίσω, κάπου κουράστηκε κιόλας και τον έκανα αλλαγή. Ο Ρονάλντο δεν μπορούσε να βγάλει 90 λεπτά γι’ αυτό προτίμησα να τον έχω στην επανάληψη». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: