Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Σε διαρκή επαφή με τον Ιβάνοβιτς!!

Θα ακολουθήσει πιστά το πλάνο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς -παρά τις υποχρεώσεις του με την Βοσνία- ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο. Ποιος ο στόχος των «πράσινων» για τα νέα αποκτήματα.

Σε διαρκή επαφή με τον Ιβάνοβιτς
Να εντάξει όσο πιο γρήγορα γίνεται τα νέα αποκτήματα στη νοοτροπία της ομάδας, είναι ο πρωταρχικός στόχος της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, όπως υποστήριξε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Γράφοντας στο προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο βοηθός του Ντούσκο Ιβάνοβιτς επιβεβαίωσε πως η βασική προετοιμασία που θα γίνει ξανά στο Καρπενήσι θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού, παρά την απουσία του λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Βοσνίας, στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2015.

Αναλυτικά τι έγραψε στο blog του στο paobc.gr:

«Καλησπέρα σε όλους,

Την Πέμπτη το απόγευμα ξεκινήσαμε και επίσημα τις υποχρεώσεις μας για τη νέα αγωνιστική σεζόν μετά την πρώτη μας συγκέντρωση. Είμαστε χαρούμενοι που βρεθήκαμε πάλι μαζί καθώς πέραν των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων τα αποδυτήρια και η ομάδα είναι κάτι σαν οικογένεια για όλους μας.

Παράλληλα, με την έλευση των νέων παιδιών θα κοιτάξουμε να τους κάνουμε να αισθανθούν πιο άνετα και να μπουν γρήγορα στο πνεύμα της ομάδας μας. Όπως ξέρετε αναχωρούμε για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας, όπως άλλωστε και τα δύο τελευταία χρόνια.

Οι εγκαταστάσεις είναι άρτιες, ιδιαίτερα βολικές και λειτουργικές και μας δίνεται η δυνατότητα να δουλέψουμε όπως ακριβώς θέλουμε. Βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Βοσνίας, ώστε ν' ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο που μας έχει ζητηθεί. Τόσο στο μίτινγκ που κάναμε στην Ιταλία, όσο και με την καθημερινή μας επαφή καταρτίσαμε το πρόγραμμα της προετοιμασίας που αφορά τα κομμάτια της τακτικής σε επίθεση και άμυνα, στοιχεία που θα δουλέψουμε στο γήπεδο ως προπονητικό επιτελείο με τους αθλητές.

Το κομμάτι της φυσικής κατάστασης είναι κάτι που είναι επιφορτισμένος ο γυμναστής της ομάδας, ο Σάββας Αρώνης και ουσιαστικά είναι και το πιο επίπονο για τους αθλητές σε κάθε προετοιμασία. Στόχος μας λοιπόν είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή δουλειά σε όλα τα κομμάτια που αφορούν την καλύτερη προετοιμασία των παικτών μας για τη νέα αγωνιστική χρονιά όπως και η ένταξη των νέων παιδιών.

Επίσης, θέλουμε να δώσουμε και ένα φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα ώστε ν' αποφορτιστούν οι παίκτες από την σκληρή διαδικασία των συνεχόμενων και δυνατών προπονήσεων σε στίβο και παρκέ
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: