Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Σε ετοιμότητα ο AΣ!!

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη είναι έτοιμη να δράσει άμεσα, εφόσον δικαιωθεί σήμερα. Γύρισε άπραγος από την Αθήνα ο Σκόρδας.

Η διοίκηση του ΑΣ Αρης βρίσκεται σε ετοιμότητα και είναι έτοιμη να δράσει άμεσα, εφόσον είναι θετική η απόφαση του Ειρηνοδικείου σήμερα. Το πρώτο βήμα του ερασιτέχνη είναι να συγκαλέσει άμεσα διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να πέσουν στο τραπέζι όλες οι επιλογές για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ. Εξυπακούεται ότι η ΠΑΕ θα οδηγηθεί σε διάλυση και εκκαθάριση, και θα συσταθεί Τμήμα Αμειβομένων Αθλητών (ΤΑΑ) που θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα στην Γ’ εθνική. Όπως γράψαμε και χθες, υπάρχουν τρεις πόλοι. Ενας εκφράζεται από τον Γιώργο Ραμπότα, ο δεύτερος από μία ομάδα Αρειανών παραγόντων και ο τρίτος από τον Γιώργο Γαλανό. Ο τελευταίος φέρεται να έχει απογοητευθεί απ’ όλα όσα συμβαίνουν και να μην είναι πια το ίδιο «ζεστός», αλλά δεν έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του. Μέσα στον Ερασιτέχνη η κίνηση του Γιώργου Ραμπότα είναι αυτή που έχει ισχυρότερο «ρεύμα», αλλά γίνονται προσπάθειες να «ενωθεί» με την κίνηση των Αρειανών παραγόντων για προφανείς λόγους.

Όπως και να ΄χει, ο ΑΣ είναι προετοιμασμένος για να κινηθεί αμέσως, εφόσον το δικαστήριο κάνει δεκτή την αίτηση ανάκλησης που κατέθεσε μαζί με την ΚΜΑ. Στο μεταξύ, ο Λάμπρος Σκόρδας βρέθηκε χθες στην Αθήνα με σκοπό να ολοκληρώσει κάποιες μεταγραφές, αλλά και άλλες υποθέσεις της ομάδας. Είχε την βεβαιότητα ότι η απόφαση του δικαστηρίου θα έβγαινε χθες και πως δεν θα δικαίωνε την πλευρά του Α.Σ και της ΚΜΑ, όμως μετά την εξέλιξη που υπήρξε… γύρισε άπραγος το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη. Ο Σκόρδας είναι πλέον υποχρεωμένος να περιμένει σήμερα την απόφαση του Ειρηνοδικείου για να ξέρει αν θα παραμείνει στη διοίκηση ή όχι και αναλόγως να κινηθεί. Πάντως, η απόφαση του Ειρηνοδίκη να μεταθέσει για σήμερα την απόφασή του προκάλεσε σκεπτικισμό και στο «στρατόπεδο» του Λάμπρου Σκόρδα, που είχε ολοκληρώσει 3-4 μεταγραφές και ήταν έτοιμος να καταθέσει τα δελτία τους στην ΕΠΟ.

Σε περίπτωση που συνεχίσει ο Σκόρδας στην ΠΑΕ, είναι άγνωστο πως θα μπορέσει να στελεχώσει το ρόστερ, αφού η μεταγραφική περίοδος εξέπνευσε χθες. Υπάρχει, βέβαια, το περιθώριο να ενισχυθεί μέχρι της 10 του μήνα με ελεύθερους παίκτες, αλλά οι επιλογές σ’ αυτήν την κατηγορία δεν είναι πολλές για τον Αρη. Καλύτερα, όμως, να περιμένουμε την απόφαση του Δικαστηρίου για να μιλήσουμε επί πραγματικών δεδομένων και όχι εικασιών. Εξάλλου, δεν θα είναι μόνο η ενίσχυση της ομάδας το πρόβλημα για τον Λάμπρο Σκόρδα, εφόσον παραμείνει στη διοίκηση της ΠΑΕ…
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: