Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

«Κόκκινος διάβολος» ο Φαλκάο!

Έστω και με καθυστέρηση, η Μαν. Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τον Ρανταμέλ Φαλκάο! Ο Κολομβιανός θα φορέσει τα κόκκινα για μια χρονιά ως δανεικός απ’ τη Μονακό, ενώ μπήκε οψιόν για του χρόνου. Τι είπε.

«Κόκκινος διάβολος» ο Φαλκάο!
Μπορεί να καθυστέρησε η ανακοίνωση περίπου 2:30 ώρες, ωστόσο ήρθε! Ο Ρανταμέλ Φαλκάο είναι και επίσημα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την τρέχουσα σεζόν, ως δανεικός απ’ την Μονακό!

Ουσιαστικά το deal είχε συμφωνηθεί από την Κυριακή, όταν οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν σε όλα, ο Κολομβιανός φορ μετέβη σήμερα στην Αγγλία, πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του κι αφότου ξεπεράστηκαν κάποια γραφειοκρατικά θέματα, πόζαρε όλος χαρά για την μεταγραφή του, παίρνοντας την φανέλα με το «9».

Οι Μονεγάσκοι θα βάλουν στα ταμεία τους 8-9 εκατ. ευρώ ως «ενοίκιο» για την παραχώρηση του 28χρονου επιθετικού, με τους «κόκκινους διαβόλους» να διατηρούν οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι που λέγεται πως έχει μπει περίπου στα 65 εκατ. ευρώ! Όσο για τις απολαβές του, τα βρετανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για 350.000 λίρες ανά εβδομάδα!

inner

«Είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον στη Γιουνάιτεντ, ήταν όνειρό μου να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ και θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που έγινε μεταγραφή. Είμαι στο μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο και όλοι είναι προσηλωμένοι στο να το επαναφέρουν στην κορυφή. Το περίμενα πώς και πώς αρκετό καιρό. Ανυπομονώ να δουλέψω κάτω απ’ τις οδηγίες του Λουίς Φαν Χάαλ και να συμμετάσχω στις επιτυχίες της ομάδας, γράφοντας ιστορία» είπε στα πρώτα του λόγια ο Φαλκάο!

«Είμαι ενθουσιασμένος που ο Ρανταμέλ θα είναι μαζί μας δανεικός για ένα χρόνο. Είναι ένας απ’ τους κορυφαίους σκόρερ του αθλήματος. Μιλάει από μόνη της η συχνότητα που έχει στο σκοράρισμα. Όταν ένας παίκτης τέτοιου βεληνεκούς είναι διαθέσιμος, είναι ευκαιρία να τον αποκτήσεις», τόνισε απ’ την μεριά του ο Φαν Χάαλ!*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: