Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν καίγεται να υπογράψει ο Κλάους!

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται για τους λόγους που δεν υπογράφει ο Στέφανος Αθανασιάδης το νέο του συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ.

Τη Δευτέρα (01/09) ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος, όμως μπορεί να κάνει και μετατροπή συμβολαίου κάτι που θα αλλάξει και τις απολαβές του. Από τις 170 χιλιάδες ευρώ που προβλέπει το τρέχον συμβόλαιο, θα πάει στις 500 συν χιλιάδες ευρώ όταν αποφασίσει να υπογράψει. Κι όμως ο Κλάους δεν καίγεται και δεν ασχολείται με αυτήν την ιστορία.

Ο Αθανασιάδης είναι από τους παίκτες που έχουν ενοχληθεί περισσότερο από όλους από αυτήν την έλλειψη ξεκάθαρου πλάνου που υπάρχει και βέβαια από το κλίμα που εισπράττει στα πέριξ της ομάδας.

Είναι κι αυτός που θα έχει το μεγαλύτερο κόστος στο ενδεχόμενο να μην υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες από πίσω του. Πολλές φορές ακόμη και στις προπονήσεις η μπάλα δεν φτάνει σε αυτόν με αποτέλεσμα να μετακινείται συνεχώς από την αντίπαλη περιοχή και να μη μπορεί να κάνει το γνωστό του παιχνίδι. Ενδεικτικό στατιστικό, είναι πως στον Πλατανιά ο Κλάους έφτασε μόλις σε μία τελική προσπάθεια και αυτή από κόρνερ στη φάση που ήρθε το γκολ που προηγήθηκε η ομάδα.

Ο Αθανασιάδης δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να τηρήσει αυτήν την συμφωνία, θέλει να δει να συμβαίνει κάτι ξεκάθαρο στην ομάδα. Άνθρωποί του λένε πως θα υπογράψει σύντομα, όμως μόνο που ρισκάρει τη μελλοντική του εξασφάλιση μην υπογράφοντας ένα συμβόλαιο πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ λέει πολλά.

Κανένας άλλος παίκτης στο παρελθόν δεν έκανε κάτι αντίστοιχο.
Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: