Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Πήρε Σάκοτα η Αβελίνο!!

Σε συμφωνία με τον Ντούσαν Σάκοτα η Αβελίνο, με τον 28χρονο φόργουορντ να παραμένει κάτοικος Ιταλίας. Στο παρελθόν έχει κατακτήσει δύο φορές το Triple Crown (2007, 2009) με τον Παναθηναϊκό.

Πήρε Σάκοτα η Αβελίνο
Επιπλέον ενίσχυση για τις θέσεις των φόργουορντ ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε η Αβελίνο, η οποία μετά τον δανεισμό του Άνταμ Χάνγκα, εντάσσει στο δυναμικό της και τον Ντούσαν Σάκοτα.

Σε όλα τα έχουν βρει οι δύο πλευρές και το μόνο που απομένει είναι ο 28χρονος φόργουορντ να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ιταλική ομάδα.

Να θυμίσουμε πως ο Έλληνας με Σερβική καταγωγή αθλητής, είναι γνωστός σε όλους κυρίως από την θητεία του στον Παναθηναϊκό, όπου όντας μέλος της «αρμάδας» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κατέκτησε αμέτρητους τίτλους, με κορυφαίες στιγμές του το 2007 και το 2009 που μαζί με το «τριφύλλι» έγινε κάτοχος του Triple Crown (Ευρωλίγκα, Πρωτάθλημα και Κύπελλο).

Πέρα από την «πράσινη», ο Σάκοτα έχει φορέσει και τη φανέλα του Πανιωνίου τη σεζόν 2007-2008 ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

Κατά την διάρκεια της περυσινής σεζόν, αγωνιζόμενος για τη Βαρέζε, είχε κατά μέσο όρο 6.5 πόντους και 1.5 ριμπάουντ ανά αγώνα στο Eurocup, ενώ στο ιταλικό πρωτάθλημα σκόραρε συνολικά 7.2 πόντους και μάζεψε 1.6 ριμπάουντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: