Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Πάνω από όλα η ομάδα...!!

O Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για το φινάλε των μεταγραφών στον Ολυμπιακό και τα στοιχήματα του Μίτσελ για τη φετινή χρονιά.

Πάνω από όλα η ομάδα...

Ο Αβραάμ έφτασε μάλιστα στο ασυνήθιστο να ξεμπροστιάσει τον προπονητή το στην αποχαιρετιστήρια δήλωση. Και δεν είναι μικρό παιδί ο Παπαδόπουλος για να μην καταλαβαίνει ότι έτσι «ξεκρεμάει» δημόσια τον πρώην προπονητή του. Εχουμε λοιπόν δυο παίκτες που θέλησαν να φύγουν γιατί κατάλαβαν ότι θα έτρωγαν πάγκο κι έναν ακόμη, τον Χολέμπας, που είχε συνεχώς τη μούρη του κατεβασμένη θέλοντας να φύγει καλά και σώνει. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα είχε να κρατάς με το «ζόρι» κάποιους που θέλουν να φύγουν.

Ο Μίτσελ είναι προπονητής που ήρθε μέσα στην αμφισβήτηση και καθιερώθηκε στις συνειδήσεις των οπαδών από την καλή μπάλα που έπαιξε η ομάδα για ένα εξάμηνο και γιατί πέρασε από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης του πιστώνεται ότι εκτόξευσε την απόδοση, την αξία, άρα και την τιμή πώλησης των Μήτρογλου, Σάμαρη και Μανωλά. Οταν λοιπόν φέρνει και επιβάλει τον Μποτία δεν μπορείς να του πεις τίποτα. Ακόμα. Οταν λέει ότι του περισσεύει ο Σαβιόλα σκέφτεσαι ότι θα σου βγάλει τον Διαμαντάκο και τον Φορτούνη. Και δεν λες τίποτα. Ακόμα.

Περιμένεις να κριθούν όλα μέσα στο γήπεδο. Διότι μέχρι τώρα το δίκιο είναι με το μέρος του Ισπανού και η διοίκηση είναι υποχρεωμένη να στηρίξει τις επιλογές της και να διευκολύνει τον Αβραάμ να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Οτι κι αν έγινε, σημασία έχει η επόμενη μέρα. Η χρονιά έχει μόλις ξεκινήσει. Δεν υπάρχει ζήτημα ευθυνών. Δεν χάθηκε τίποτα ώστε να αρχίσουν... λαϊκα δικαστήρια. Ταμείο γίνεται στο τέλος. Τα πάντα κρίνονται από το αποτέλεσμα.

Ο Μίτσελ το ξέρει πολύ καλά αυτό. Υπήρχε παίκτης και μάλιστα μεγάλος, ενώ τώρα είναι στη θέση του προπονητή. Ξέρει όλες τις θέσεις κι από την καλή κι από την ανάποδη. Εχει την πλήρη στήριξη της διοίκησης σε ότι κι αν έχει ζητήσει. Μια διοίκηση που βάζει πάντα πάνω από όλα την ομάδα με γνώμονα ότι κανείς δεν είναι πάνω από αυτή. Στην πορεία λοιπόν θα δούμε αν θα βγουν ή όχι τα στοιχήματα του Μίτσελ... *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: