Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Απόδραση απ’ το… Αλκαζάρ!!

Με τρόπο βγαλμένο από τα όνειρα των φίλων του απέδρασε από τη Λάρισα ο Ολυμπιακός Βόλου. Ένα γκολ του Νικολιά στο 86’ άφησε… ξερή την ΑΕΛ κι έδωσε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στο Κύπελλο Ελλάδας!

Απόδραση απ’ το… Αλκαζάρ!
Το τέλειο σχέδιο… απόδρασης από το Αλκαζάρ εφάρμοσε ο Ολυμπιακός Βόλου!

Η ομάδα της Μαγνησίας άντεξε στην πίεση της ΑΕΛ και χτυπώντας λίγο πριν τη λήξη, πανηγύρισε τεράστια νίκη (1-0) στο ντέρμπι της Θεσσαλίας.

Μετά από ένα ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή (και κάποιες καλές φάσεις με Σουάνη και Νεμπεγλέρα), οι παίκτες του Νίκου Παντέλη ισορρόπησαν σταδιακά το παιχνίδι.

Αφού προειδοποίησαν λοιπόν με μια… άχαστη ευκαιρία από τον Μέτσα, χτύπησαν στο 86’. Τότε που ο Μπιτάνγκ έκανε ένα όμορφο σόλο από αριστερά κι επέτρεψε στον Νικολιά (που είχε μπει αλλαγή στο 55’) να παγώσει τις κατάμεστες σχεδόν εξέδρες.

Θα μπορούσε μάλιστα να χει καθαρίσει από σήμερα την πρόκριση, αλλά ο Μελισσάς απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του λίγο πριν τη λήξη. Έστω κι έτσι όμως, ο Ολυμπιακός Βόλου έγινε το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, την οποία η ΑΕΛ θα πρέπει να διεκδικήσει πλέον στο (άδειο λόγω τιμωρίας) γήπεδο του Βόλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΛ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Περίκο, Νεμπεγλέρας, Τζούνιορ (75’ Πινδώνης), Σουάνης, Αναστασάκος (49’ Στεφανίδης), Τσιλιγκίρης (67’ Δεινόπαπας)

Στον πάγκο έμειναν οι: Παπαγιάννης, Τσεμπερίδης, Μπαλογιάννης, Δεληζήσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντέλης): Κολίτσης, Μπάρμπας, Μπιτάνγκ, Μέτσα (90’+2’ Ζέρης), Μαρτίνες (55’ Νικολιάς), Πινάρες, Κούτσι (81’ Διαμαντόπουλος), Γιαλούσης, Κορνελάτος, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης.

Στον πάγκο έμειναν οι: Χρυσοστομίδης, Χιντζίδης, Ντινόπουλος, Κεσίδης *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: