Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Βενγκέρ είναι… κουλ!!


Οι οπαδοί της Άρσεναλ ζητούν επιθετικό. Οι αντίπαλοι ενισχύονται. Όμως ο Αρσέν Βενγκέρ δεν… αγχώνεται καθόλου στο deadline των μεταγραφών και ταξίδεψε στην Ιταλία για… καλό σκοπό.

Ο Βενγκέρ είναι… κουλ!
πρώτη Σεπτεμβρίου είναι η μέρα που όλη η Ευρώπη ζει και αναπνέει για μεταγραφές.

Οπαδοί περιμένουν τις τελευταίες κινήσεις της ομάδας τους, υπογραφές σε συμβόλαια πέφτουν η μια μετά την άλλη. Ομάδες βγάζουν «χοντρό» χρήμα απ’ τα ταμεία τους και ποδοσφαιριστές ετοιμάζονται να γεμίσουν τα δικά τους.

Όλα αυτά όμως δεν φαίνεται απασχολούν τον Αρσέν Βενγκέρ. Ο προπονητής της Άρσεναλ, αφού ενημέρωσε πως στα πλάνα του δεν περιλαμβάνεται μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, ταξίδεψε στην Ιταλία για ένα φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που διοργανώνει ο Πάπας Φραγκίσκος και ο Χαβιέρ Ζανέτι στο Ολίμπικο.

Ο Βενγκέρ και ο Ζεράρντο Μαρτίνο θα κάθονται στο πάγκο των δύο ομάδων και θα έχουν υπό την ευθύνη τους μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου, όπως τους Τρεζεγκέ, Πίρλο, Μπουφόν, Ζιντάν, Μέσι, και Μπάτζιο.

Όπως είναι φυσικό, η απόφαση του ξεσήκωσε αντιδράσεις στους οπαδούς των «κανονιέριδων», που αγωνιούν για την αγορά επιθετικού, όμως ο ιερός σκοπός του φιλικού έχει μετριάσει κάπως τις αντιδράσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: