Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Μετά το μετάλλιο, παύση ο Τσάτουμας!

Πρόωρα ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Λούης Τσάτουμας. Μετά τη δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό της Ζυρίχης, ο Έλληνας πρωταθλητής απέσυρε τη συμμετοχή του από δύο διοργανώσεις λόγω τραυματισμού.

Μετά το μετάλλιο, παύση ο Τσάτουμας
Ακύρωσε τη συμμετοχή του στις δύο ερχόμενες διοργανώσεις ο Λούης Τσάτουμας, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ζυρίχης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του μήκους ολοκλήρωσε πρόωρα τη σεζόν, αφού δεν θα παραστεί στο Diamond League των Βρυξελλών, αλλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στο Μαρακές.

«Ελπίζαμε πως θα βελτιωθεί η κλινική του εικόνα και θα ήταν σε θέση να συμμετάσχει στις υποχρεώσεις του Σεπτεμβρίου. Ο τραυματισμός στον αστράγαλο μας ανάγκασε όμως να ακυρώσουμε τη συμμετοχή του στις Βρυξέλλες, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία πως δεν είναι σε θέση να εκπροσωπήσει την Ευρώπη στο Παγκόσμιο Κύπελλο», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Βασιλικός.

Ο τραυματισμός του Τσάτουμα είναι στον αστράγαλο και συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης, μέχρι να ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: