Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Καλάθης: «Νιώθω υπέροχα να παίζω με αυτά τα παιδιά»

Χαρούμενος τόσο με την εικόνα της Εθνικής ομάδας σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και με τους συμπαίκτες του, δήλωσε ο Νικ Καλάθης μετά τη νίκη (90-79) επί του Πουέρτο Ρίκο.

Καλάθης: «Νιώθω υπέροχα να παίζω με αυτά τα παιδιά»
Μία μίνι… αυτοκριτική έκανε ο Νικ Καλάθης μετά τη νίκη (90-79) της Εθνικής επί του Πουέρτο Ρίκο, με τον 25χρονο διεθνή να τονίζει πως μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα.

Στη συνέχεια, ο γκαρντ των Γκρίζλις δήλωσε πως νιώθει υπέροχα όταν φορά τη φανέλα με το εθνόσημο, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια τους συμπαίκτες του.

«Όλα πάνε βάσει προγράμματος. Και σήμερα παίξαμε καλά. Βγήκαμε στο παρκέ δυνατά και με συγκέντρωση και τα καταφέραμε. Γενικά παίζουμε πολύ καλά ως ομάδα. Θα υπάρχουν διαστήματα που δεν θα σκοράρουμε ή θα δυσκολευόμαστε. Είναι λογικό. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι η καλή μας άμυνα δεν σταματά ποτέ. Όταν μπλοκάρουμε στην επίθεση, η άμυνα είναι αυτή που ρυθμίζει το πρόβλημα. Θεωρώ ότι προφανώς μπορώ να παίξω και καλύτερα. Πρέπει να βρω καλύτερο ρυθμό. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, αλλά μπορώ να παίξω καλύτερα. Αυτή τη στιγμή όμως πρέπει να εστιάσουμε στην ομάδα, που παίζει καλό μπάσκετ. Νιώθω πάντως καλά… Και νιώθω να γίνομαι καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι. Νιώθω υπέροχα να παίζω με αυτά τα παιδιά. Τους αγαπώ και ελπίζω να κάνουμε κάτι ξεχωριστό», είπε αρχικά ο Νικ Καλάθης.

Για τη συνέχεια της διοργάνωσης: «Όποιος αντίπαλος και αν έρθει στον δρόμο μας θα πρέπει να τον νικήσουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα είναι δύσκολο. Το παιχνίδι με την Κροατία θα είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα με πολύ καλό προπονητή και θα είναι πολύ δύσκολο. Θεωρώ ότι το ρεπό έρχεται την κατάλληλη στιγμή, γιατί όλοι χρειαζόμαστε ξεκούραση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: