Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Οι επιλογές του Μίτσελ!!

Ο Μίτσελ πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα -τελικά- τα ονόματα των παικτών που θα απαρτίζουν τη λίστα του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ισπανό να έχει ένα αρκετά δύσκολο έργο.

Οι επιλογές του Μίτσελ!
Ο Σαβιόλα επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και την Βερόνα, μια απόφαση που… έκανε ευκολότερη τη ζωή του Μίτσελ για τους παίκτες που θα δηλώσει στη λίστα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Και πάλι όμως, ο Ισπανός τεχνικός θα χρειαστεί να κόψει παίκτες από το ρόστερ το οποίο έχει στη διάθεσή του.

Αυτή τη στιγμή μαζί με τον Ολαϊτάν είναι 27 παίκτες, αλλά ο Νιγηριανός δεν θα δηλωθεί, αφού έχει ξεκινήσει προπονήσεις, αλλά χρειάζεται υπομονή στην περίπτωσή του. Μένουν 26 για 23 θέσεις, αφού ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να εξαντλήσει τις θέσεις των γηγενών και να φτάσει τους 25.

Σίγουρα οι Διαμαντάκος, Χουτεσιώτης θα είναι στη λίστα των γηγενών, άρα μένουν 24 για τις άλλες 21 θέσεις.

Λογικά ο ένας θα είναι ο Γκαζαριάν, αφού υπάρχουν αρκετοί ακραίοι πλέον, βασικός υποψήφιος είναι και ο Φορτούνης που δεν έχει παίξει ακόμη και υπάρχουν αρκετοί κεντρικοί, αν και με την αποχώρηση του Σαβιόλα μπορεί να βρει χώρο για κάποια ματς.

Αρκετά πιθανό είναι να αποκλειστεί και ένας ακραίος αμυντικός, ο Σαλίνο ή ο Γιαννούλης. Διότι, λογικά μετά την αποχώρηση του Παπαδόπουλου, θα είναι στη λίστα ο Αυλωνίτης ως τέταρτος στόπερ.

Η άλλη έκπληξη θα είναι να προτιμήσει ο Μίτσελ να μη δηλώσει τον Φουστέρ, που προέρχεται από τραυματισμό.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: