Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

«Κανονιά» με Γουέλμπεκ!!

Αυτόν ξεχώρισε ο Βενγκέρ, αυτόν πήρε! Την τελευταία μέρα η Άρσεναλ πλήρωσε την Μαν. Γιουνάιτεντ και έκανε δικό της -με κανονική μεταγραφή- τον Ντάνι Γουέλμπεκ! Ποιες οι λεπτομέρειες.

«Κανονιά» με Γουέλμπεκ!

Ο Αρσέν Βενγκέρ έψαχνε επιθετικό -μετά την απώλεια του Ζιρού- και τον βρήκε στο πρόσωπο του Ντάνι Γουέλμπεκ! Την τελευταία μέρα των μεταγραφών, οι «κανονιέρηδες» είχαν βάλει στο μάτι τον 23χρονο επιθετικό και αφού έδωσαν περίπου 20 εκατ. ευρώ -αν και δεν διευκρινίζεται στην ανακοίνωση- στους «κόκκινους διαβόλους» τον πήραν στο Λονδίνο!

Ο Άγγλος φορ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, αφήνοντας την ομάδα του Φαν Χααλ ύστερα από 7 χρόνια (με ενδιάμεσα δύο δανεισμούς σε άλλους συλλόγους) και ύστερα από 29 γκολ σε 142 εμφανίσεις.

Η συμφωνία των δύο πλευρών λέγεται πως είναι πενταετής (4 χρόνια με οψιόν επέκτασης για ακόμα ένα) με τα αγγλικά ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι οι ετήσιες απολαβές του διεθνούς άσου θα φτάσουν τις 100.000 λίρες εβδομαδιαίως!

Το ντεμπούτο του λογικά -δεδομένου και της διακοπής για τα προκριματικά- πάει για τις 13 Σεπτεμβρίου στο «Έμιρεϊτς» με τη Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: