Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Όταν ο Σπανούλης ξεπέρασε τον Τόμιτς!! (video)

Έφτασε τους 1483 πόντους στο τελευταίο του ευρωπαϊκό του ματς ο Σπανούλης, αφήνοντας πίσω του τον Τόμιτς στην κορυφή της σχετικής λίστας του Ολυμπιακού. Δείτε το τετ-α-τετ μεταξύ των δύο αντρών.

Όταν ο Σπανούλης ξεπέρασε τον Τόμιτς (video)
Με την βολή που πέτυχε λίγο πριν την λήξη του πέμπτου αγώνα της σειράς Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακού για τους «8» της Ευρωλίγκας, ο Βασίλης Σπανούλης πέρασε τον Μίλαν Τόμιτς στον πίνακα των «ερυθρόλευκων» σκόρερ στα γήπεδα της «Γηραιάς Ηπείρου».

Συγκεκριμένα ο 32χρονος κόμπο γκαρντ έφτασε τους 1483 πόντους με τη φανέλα των Πειραιωτών χάρη στον πόντο που σημείωσε από τη γραμμή της φιλανθρωπίας, ξεπερνώντας έτσι το ρεκόρ που είχε ο παλαίμαχος αθλητής -και μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας- από το 2004 σε έναν αγώνα ενάντια στην Παρτιζάν.

Έχοντας ως αφορμή το εν λόγω ιστορικό επίτευγμα, οι δύο άντρες ξανασυναντήθηκαν στο παρκέ του ΣΕΦ και οι μεταξύ τους φιλοφρονήσεις κράτησαν για τα καλά.

Δείτε τους Σπανούλη και Τόμιτς να μιλάνε στην κάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τους στόχους της νέας σεζόν, για τον τραυματισμό του Λαρισαίου άσου, αλλά και για το πρόωρο «ντέρμπι αιωνίων» στο κύπελλο.



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: