Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

«Είμαι σίγουρος πως μας βλέπει και χαίρεται»

Οι συγκινητικές δηλώσεις του Αλέξανδρου Ποικιλίδη στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», για την φανέλα που του παρέδωσαν τα μέλη του ΣΦ ΠΑΟΚ Χανίων.

Αναλυτικά:

"Δεν μπορώ να πω ότι είμαι καλά, αλλά το παλεύουμε. Η στήριξη του κόσμου είναι ότι πιο καλό για την οικογένειά μου, είμαστε δεμένοι. Από την πρώτη στιγμή, από τότε που ο πατέρας μου ήταν στο νοσοκομείο, ο ΠΑΟΚ ήταν μαζί μας. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στα Χανιά μου έδωσαν μία φανέλα και έβαλαν με γράμματα "Ποικιλίδης και Χανιά για πάντα μαζί". Δεν μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος, έβλεπα στον σύνδεσμο φωτογραφίες που ο πατέρας μου έκοβε την πίτα και στεναχωριόμουν. Μου άρεσε, πάντως, που βρέθηκα εκεί, γιατί ένιωσα εκείνη τη στιγμή σα να είμαι ο μπαμπάς μου. Είμαι πολύ υπερήφανος για τον πατέρα μου, ταξίδεψε σε πολλές χώρες για τον αθλητισμό

Είμαι σίγουρος ότι μας βλέπει και χαίρεται. Θέλω να πω κάτι σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ο πατέρας μου μου έλεγε "έχουμε την πιο δύσκολη κερκίδα, αλλά πάλι καλά που εμένα με ακούν τα παιδιά και μπορώ να τους μιλώ άνετα". Πριν από σημαντικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ο πατέρας μου πήγαινε στα αποδυτήρια, φιλούσε την εικόνα της Παναγίας και κάποιες φορές έκλαιγε. Ηταν η δεύτερη οικογένειά του ο ΠΑΟΚ".
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: