Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσημα ο Μπλιντ στη Γιουνάιτεντ!!

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ντιλέι Μπλιντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Τετραετές το συμβόλαιο του 24χρονου Ολλανδού, έναντι 18 εκ. ευρώ και με δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο.

Επίσημα ο Μπλιντ στη Γιουνάιτεντ!

Ο 24χρονος Ολλανδός ανακοινώθηκε απ’ τους «κόκκινους διαβόλους» για τα τέσσερα επόμενα χρόνια -με δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμα- έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ, μετά την εκπληκτική χρονιά που είχε πέρυσι στην Eredivisie με τον Άγιαξ.

inner

«Είναι πραγματική τιμή να υπογράφω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Μπλιντ. «Ήμουν στον Άγιαξ από επτά χρονών και πάντα θα θυμάμαι τις στιγμές που πέρασα εκεί. Ο Λουίς Φαν Γκάαλ είναι ένας τρομερά ταλαντούχος προπονητής. Έχω δουλέψει μαζί του στον Άγιαξ και στην Εθνική Ολλανδία και ανυπομονώ να δουλέψω ξανά μαζί του στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου».

Από τη μεριά του ο Λουίς φαν Γκάαλ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Ντιλέι υπέγραψε στην ομάδα. Είναι πολύ ευφυής ποδοσφαιριστής και με πολλές δυνατότητες, που μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις. Διαβάζει φοβερά το παιχνίδι. Έχουμε συνεργαστεί για αρκετά χρόνια και θα είναι φοβερή προσθήκη στην ομάδα».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: