Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Τέλος εποχής για Κοβάλσκι στη Μακάμπι, που θέλει Τέιλορ!

Ύστερα από 27 χρόνια συνεχούς παρουσίας του στο προπονητικό τιμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Άβι Κοβάλσκι αποφάσισε να αποχωρήσει από το πόστο του ως γυμναστής.
Ο έμπειρος γυμναστής, που ήταν το παλαιότερο μέλος του τεχνικού επιτελείου των Ισραηλινών, δεν θα βρίσκεται μαζί με την «ομάδα του λαού» και τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους διοικούντες τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να εκδίδουν ανακοίνωση, με την οποία τον ευχαριστούν για την προσφορά του και τις πρωτοπόρες μεθόδους του στον τομέα της φυσικής κατάστασης των παικτών που ήταν υπεύθυνος. Παράλληλα, γνωστοποίησαν πως θα μπει στο Hall of Fame της ομάδας. Αντικαταστάτης του θα είναι ο βοηθός του την τελευταία διετία, Ρεγκέβ Φανάν. «Ευχόμαστε και στους δύο καλή επιτυχία», κατέληξε στην ανακοίνωσή της η ισραηλινή ομάδα.
Στο μεταξύ, στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει μπει ο Τζέφερι Τέιλορ, μάλιστα σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο Ντέιβιντ Πικ του έχει ήδη κατατεθεί πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 26άχρονος γκαρντ/φόργουορντ αγωνίστηκε πέρυσι για 29 παιχνίδια στο ΝΒΑ, έχοντας με τους Σάρλοτ Χόρνετς κατά μέσο όρο 4,4 πόντους και 1,8 ριμπάουντ.
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: