Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Σε καλό δρόμο και του Ντίνα!!

Ακόμη ένα μεταγραφικό «χτύπημα» ετοιμάζει ο Πανιώνιος, καθώς μετά τις ανακοινώσεις για Καθάριο-Ρισβάνη και τις προχωρημένες επαφές με τον Βιγιάλμπα, «βλέπει» και τον Ντίνα να πλησιάζει στην «Πλατεία».

Σε καλό δρόμο και του Ντίνα!
Για τα καλά «μπροστά» έχει πάρει ο Πανιώνιος μεταγραφικά. Έπειτα από τις ανακοινώσεις απόκτησης των Σπύρου Ρισβάνη και Νίκου Καθάριου που αμφότεροι βρίσκονται στο Καϊμακτσαλάν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά και τις προχωρημένες συζητήσεις με τον Αργεντινό εξτρέμ Λεονάρντο Βιγιάλμπα για δανεισμό από την Βελές, φαίνεται πως οι «κυανέρυθροι» δεν σταματάν εκεί.

Επόμενος παίκτης που στην Νέα Σμύρνη περιμένουν απάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr είναι ο Θανάσης Ντίνας, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό και ψάχνει για ομάδα.

Ο παίκτης είχε θέσει ως προτεραιότητα του το εξωτερικό ωστόσο, προς το παρόν, δεν βρίσκεται κοντά σε κάποια ομάδα εκτός συνόρων και το γεγονός αυτό ενισχύει την θέση του Πανιωνίου.

Οι «Κυανέρυθροι» έχουν καταθέσει την πρόταση τους στον Έλληνα ποδοσφαιριστή και οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται αναφέρουν πως δεν βλέπει με «κακό μάτι» μία ενδεχόμενη συμφωνία με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και αναμένεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: