Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Παικταράδες που... λύγισαν!!

Μεγάλα ονόματα που λύγισαν, παίκτες που δεν άντεξαν την πίεση πολλών εκατομμυρίων! Από τον Οόουεν και τον Τόρες στον Αντι Κάρολ! Ο Στέρλνινγκ θα τα καταφέρει;
Η Σίτι έσπασε τα ταμεία της, έδωσε 50 εκατ. λίρες στη Λίβερπουλ για να κάνει δικό της τον Ραχίμ Στέρλινγκ! Οι προσδοκίες των «πολιτών» μεγάλες, ακόμα όμως μεγαλύτερη είναι και η πίεση στις πλάτες του 20χρονου! Το ταλέντο του τεράστιο, όμως η αγωνία για το αν το ξεδιπλώσει στο χορτάρι στο κόκκινο! Βλέπετε πολλές αγγλικές ομάδες έχουν ρισκάρει αρκετά με πολλά εκατομμύρια και το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό! Η μεταγραφή του Στέρλινγκ κόστισε 4 εκατ. περισσότερα από αυτή του Τέβες και 11 από αυτή του Αγουέρο. Ο πρώτος αποχώρησε από τη Σίτι με 73 γκολ σε 148 ματς, ενώ ο δεύτερος είναι στους επιτυχημένους φορ της ομάδας. Αντίθετα, η Σουόνσι κέρδισε πολλά από τη Μάντσεστερ για την πώληση του Μπονί, αλλά οι «Πολίτες» βλέπουν τον Ιβοριανό να μην αντέχει την πίεση και να μη μπορεί να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Πάμε λοιπόν σε μερικές από τις πιο απογοητευτικές κινήσεις στο Νησί! Η Νόριτς δαπάνησε 8.5 εκατ. λίρες για τον Ρίκι Φαν Φολφσβίνκελ, ο οποίος συνοδευόταν από... 35 γκολ! «Είναι ένας εξαιρετικός γκολτζής, ο οποίος μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος στην Αγγλία» είχε τονίσει ο Κρις Χάτον, αλλά... μάλλον έπεσε έξω! Δεν έκανε τίποτα την πρώτη χρονιά και την επόμενη δόθηκε δανεικός στη Σεντ Ετιέν. Φέτος επέστρεψε, αφού είχε ως... ελαφρυντικό τον μη εγκλιματισμό στην Αγγλία. Αυτός που δεν είχε κανένα όμως ήταν ο Αντι Κάρολ. Για τον πρώην επιθετικό της Νιούκασλ δεν υπάρχει δικαιολογία... Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ δαπάνησαν συνολικά 50 εκατ. λίρες και το αποτέλεσμα; Οι «κόκκινοι» πήραν 11 γκολ σε 58 εμφανίσεις και οι Λονδρέζοι 14 σε 54 ματς!

Απογοητευτικός και ο Φερνάντο Τόρες, για τον οποίο η Τσέλσι έσπασε τα ταμεία της. Οι Μπλε δεν δίστασαν να δώσουν 50 εκατομμύρια, αλλά τα 20 γκολ σε 110 εμφανίσεις έφεραν μοιραία το διαζύγιο!

Οι παίκτες που απογοήτευσαν...
Αρσεναλ Μεσούτ Οζίλ από Ρεάλ 42.5 εκατ. λίρες
Αστον Βίλα: Ντάρεν Μπεντ από Σάντερλαντ 24 εκατ.
Τσέλσι: Φερνάντο Τόρες από Λίβερπουλ 50 εκτ.
Εβερτον: Ρομέλου Λουκάκου 28 εκατ. από Τσέλσι
Λίβερπουλ: Αντι Κάρολ 35 εκατ. από Νιούκασλ
Νιουκάσλ: Μάικλ όουεν 16 εκατ. από Ρεάλ Μαδρίτης
Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντι Μαρία 59.7 εκατ. από Ρεάλ
Νόριτς: Ρίκι Φαν Φολφσβίνκελ 8.5 εκατ. από Σπόρτινγκ
Σαουθάμπτον: Οσβάλντο 15 εκατ. από Ρόμα
Γουέστ Χαμ:: Αντι Κάρολ 15 εκατ. από Λίβερπουλ
Τότεναμ: Λαμέλα 26 εκατ. από Ρόμα

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: