Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Ρομπέρτο: «Όλα πηγαίνουν καλά» (video)


Προοδεύει και βελτιώνεται ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Ρομπέρτο και χαρακτήρισε υπέροχη την παρουσία του κόσμου στην προετοιμασίας της ομάδας.

Ρομπέρτο: «Όλα πηγαίνουν καλά» (video)
Σταθερά βήματα προς το καλύτερο κάνει ο Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ρομπέρτο στο διαδικτυακό κανάλι των «ερυθρόλευκων».

«Προσπαθούμε να κρατάμε τις ιδέες του προπονητή (σ.σ. Μάρκο Σίλβα) και να τις βάζουμε στο παιχνίδι μας», ανέφερε και εκθείασε τον κόσμο των Πειραιωτών με αφορμή το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά στην ομάδα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του «χτισίματος» της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Δεύτερο φιλικό για τον Ολυμπιακό εδώ στην Αυστρία. Ποιες οι εντυπώσεις σου και η εικόνα από την ομάδα;
«Η ομάδα κάθε φορά και από λίγο, βήμα-βήμα, προοδεύει και βελτιώνεται. Νιώθουμε καλύτερα, δουλεύουμε και προπονούμαστε πολύ σκληρά. Το νιώθουμε τώρα μέσα στα παιχνίδια. Νομίζω ότι όλα πηγαίνουν καλά. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε δουλεύουμε με αυτό τον τρόπο μέχρι την έναρξη της σεζόν».

Οι συμπαίκτες σου μιλούν για τα διαφορετικά στοιχεία που ο Μάρκο Σίλβα θέλει να εφαρμόσει. Εσύ έχεις μία πλήρη οπτική του γηπέδου. Βλέπεις μία διαφορετική εικόνα της ομάδας;
«Ναι φυσικά. Προσπαθούμε να κρατάμε αυτά που μας λέει ο προπονητής, τις ιδέες του και να τις βάζουμε στο παιχνίδι μας. Έχουμε παίξει μόνο δύο παιχνίδια μέχρι στιγμής και έτσι έχουμε χρόνο να απορροφήσουμε τα πάντα, ώστε να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί ως ομάδα».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού από την Αυστρία και τη Γερμανία που έχουν έρθει εδώ να δουν την ομάδα;
«Παντού είναι το ίδιο! Παντού οι Έλληνες μας ακολουθούν, ακολουθούν την ομάδα τους, τον Ολυμπιακό! Είναι κάθε φορά υπέροχο που τους έχουμε όλους εδώ»!






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: