Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Με τον Λουντ θα ξεχάσουμε τον Αμπέντ!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στον παίκτη-λαχείο των φετινών μεταγραφών του Παναθηναϊκού, τον Λουντ και προβλέπει, ότι ο Φινλανδός θα αναγκάσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού να ξεχάσει τον Αμπέντ
Σε κάθε φιλικό που περνάει φαίνεται όλο και πιο πολύ αυτό, που είδα από τις πρώτες προπονήσεις του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία. Ότι η απόκτηση του Λουντ αποτελεί το φετινό λαχείο στις μεταγραφές του Παναθηναϊκού, τον παίκτη, που δεν περιμένει κανείς , αλλά θα κάνει την διαφορά. Δεν χρειάζονται πολλές προπονήσεις , για να δεις τα στοιχεία ενός παίκτη. Απλά όσο περνάει ο καιρός και αυτός προσαρμόζεται περισσότερο φαίνονται και όλο πιο πολύ αυτά τα στοιχεία στην διάρκεια του αγώνα.
ADVERTISEMENT
Ο Λουντ είναι ένας εξαιρετικός αριστεροπόδαρος μέσος, που έχει δύο βασικά στοιχεία, που θα κάνουν την διαφορά φέτος στην ομάδα. Το ένα είναι τα πολύ καλά στημένα που έχει. Με το αριστερό πόδι στέλνει την μπάλα εκεί που πρέπει. Είτε στην εστία απευθείας σε εκτέλεση φάουλ, είτε σε συμπαίκτες του σε κόρνερ, η φάουλ. Θυμηθείτε την εκτέλεση φάουλ του Φινλανδού στο πρώτο γκολ με τον Λεβαδειακό , την εκτέλεση κόρνερ στο δεύτερο γκολ, αλλά και στις προπονήσεις όποιος τον δει καταλαβαίνει, ότι οι στημένες φάσεις είναι ειδικότητά του. Σε ένα σημείο, όπου ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη.
Το δεύτερο βασικό του στοιχείο είναι η κάθετη πάσα , η απλός τρόπος και η ευκολία με την οποία δίνει την μπάλα στον χώρο, που κινούνται οι συμπαίκτες του και αυτοί βρίσκονται σε θέση βολής. Θυμηθείτε την ωραία πάσα που έβγαλε ο Φινλανδός στον Δώνη στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Λεβαδειακό , όπου ο Δώνης σούταρε στο δοκάρι, η την πάσα, που έβγαλε αριστερά στον Μαρινάκη, πριν αυτός σεντράρει στο γκολ του Καρέλη.
Μπορεί να φαίνεται, ότι έχει κιλά ο Λουντ αλλά αυτό δεν ισχύει. Είναι fit όποιος δει το κορμί του. Ισως είναι βαρύ σκαρί, αλλά σίγουρα ακόμα είναι και επηρεασμένος από την δυνατή προπόνηση, που δεν είχε συνηθίσει να κάνει στην Φινλανδία. Πιστεύω, ότι όσο περνάει ο καιρός , τόσο πιο πολύ θα λύνονται τα πόδια του Λουντ, που με τα σημερινά δεδομένα τον βλέπω και στην ενδεκάδα του αγώνα με την Μπριζ. Και είναι καλό, ότι βοηθάει και ανασταλτικά. Βάζει με ωραίο τρόπο το σώμα του και κλέβει χωρίς φάουλ την μπάλα από τον αντίπαλο. Πιστεύω, ότι ο Λουντ θα αναγκάσει με την απόδοσή του να ξεχάσουν όλοι τον Αμπεντ και στο τέλος αυτής της χρονιάς θα λέμε, για έναν παίκτη, που αποδείχθηκε λαχείο , αποτέλεσμα του scouting της ομάδας.
*Ο Εσιέν πάει στην Γερμανία , για να υποβληθεί σε μία μικρή επέμβαση( με μία μικρή τομή για να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς) και σε ένα μήνα  μπαίνει στις  προπονήσεις και θα είναι απόλυτα έτοιμος. Είναι καλύτερο, που κάνει επέμβαση από το να συνέχιζε την συντηρητική θεραπεία , διότι αυτό θα έχει άμεσο αποτέλεσμα και στη συνέχεια θα είναι μια χαρά. Επειδή βλέπω ήδη κάποιους να λένε διάφορα και να απαξιώνουν τον παίκτη και να λένε, ότι δεν πρόκειται να παίξει και άλλα τέτοια ας κάνουν λίγο κράτη. Διότι μέσα στην χρονιά θα αναγκαστούν να κάνουν τούμπα!
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: