Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

«Σισέ και Τζεμπούρ μου είπαν να έρθω»!


Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ατρόμητου έκανε ο Αντονί Λε Ταλέκ, με τον Γάλλο επιθετικό να αποκαλύπτει ότι Σισέ και Τζεμπούρ τον βοήθησαν να αποδεχθεί την πρόταση των Περιστεριωτών.

«Σισέ και Τζεμπούρ μου είπαν να έρθω»!
Με εμφανή την ικανοποίηση στο πρόσωπό του μετά τη θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων με τον Ατρόμητο, αλλά και με μεγάλη όρεξη για δουλειά εμφανίστηκε ο Αντονί Λε Ταλέκ στις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Γάλλος άσος που θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της νέας του ομάδας, αποκάλυψε ότι μίλησε με αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί ή εξακολουθούν να αγωνίζονται στην Ελλάδα πριν πάρει την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα, όπως ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο Λοράν Αγκουαζί και οι θετικές τους συστάσεις του εξάλειψαν κάθε αμφιβολία για να πει το «oui» στην πρόταση του Ατρόμητου.

Επιπλέον, ο 30χρονος άσος τόνισε ότι ήταν ενήμερος για όλες τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στη χώρα μας, ωστόσο τις τελευταίες μέρες, τόσο η διοίκηση των Περιστεριωτών όσο και ο μάνατζέρ του τού έδωσαν τις εγγυήσεις ότι η κατάσταση ομαλοποιείται.

Τέλος, ερωτηθείς για το επίπεδο της ετοιμότητάς του, υπογράμμισε ότι από άποψη φυσικής κατάστασης είναι απόλυτα έτοιμος και μένει μόνο να γνωριστεί και με τους νέους του συμπαίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντονί Λε Ταλέκ

Για το αν οι τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο τον έκαναν διστακτικό στην απόφασή του: «Τον τελευταίο μήνα ενημερωνόμασταν συνεχώς για την κατάσταση που επικρατούσε στην Ελλάδα. Έχω πολλούς φίλους εδώ. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες η διοίκηση, ο μάνατζέρ μου και οι γνωστοί μου στην Ελλάδα μου είπαν ότι η κατάσταση ομαλοποιείται και έτσι δεν είχα κανένα πρόβλημα να έρθω στον Ατρόμητο».

Για το αν μίλησε με συμπατριώτες του όπως ο Τζιμπρίλ Σισέ για την Ελλάδα: «Σαφώς και μίλησα! Έχω πολλούς συμπατριώτες εδώ και μου είπαν τα καλύτερα και με προέτρεψαν να έρθω. Ρώτησα τον Τζιμπρίλ Σισέ, τον Ραφίκ Τζιμπούρ, τον Λοράν Αγκουαζί για τον Ατρόμητο και μου είπαν τα καλύτερα και έτσι η απόφασή μου έγινε ευκολότερη».

Για τους στόχους του με τη νέα του ομάδα: «Ξέρω ότι ο σύλλογος μεγαλώνει κάθε χρόνο και ο στόχος του είναι να συνεχίσει να μεγαλώνει. Έχουμε μπροστά μας τους αγώνες για το Europa League και φυσικά θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θέλω να γίνω και εγώ μέρος αυτής της προόδου του Ατρόμητου».

Για την ετοιμότητά του: «Τον τελευταίο μήνα κάνω συνεχώς προπονήσεις με τον προσωπικό μου γυμναστή, οπότε από άποψη φυσικής κατάστασης είμαι απολύτως καλά και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τώρα θέλω να ενταχθώ στις προπονήσεις της νέας μου ομάδας και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: