Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Φουλ για επιθετικό!!

Ολοταχώς για την απόκτηση ενός επιθετικού κινούνται στον Ολυμπιακό, σε μια θέση που χρειάζεται πάση θυσία ενίσχυση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Φουλ για επιθετικό

Τα προβλήματα αυτά όμως αναμένεται να πάψουν να υπάρχουν σύντομα καθώς όλος ο μεταγραφικός μηχανισμός των Πειραιωτών πλέον έχει αρχίσει να στρέφεται εκεί. Στην απόκτηση ενός παίκτη ο οποίος θα μπορεί εύκολα να στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό.

Χθες οι Γιάννης Βρέντζος και Χουάνχο Λορένθο ήταν παρόντες στην Αυστρία και είχαν συναντήσεις με τον Μάρκο Σίλβα τόσο πριν όσο και μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρίζεσπορ.

Σε αυτές συζητήθηκαν τα μεταγραφικά ζητήματα και κυρίως η απόκτηση ενός επιθετικού. Τι ακριβώς συζήτησαν οι τρεις άνδρες δεν έχει διαρρεύσει αλλά είναι δεδομένο βάσει των λιγοστών στοιχείων που υπάρχουν ότι θα έγινε ένα ξεσκαρτάρισμα από τους παίκτες που έχουν προταθεί και ποιοι από αυτούς είναι οι πρώτοι στόχοι.

Όπως αναφέρει ο «Γαύρος» υπάρχει πρόταση από μάνατζερ για τον κολομβιανό επιθετικό της Ντόρτμουντ, Αντριάν Ράμος αλλά και του Μιτσού ο οποίος στη σεζόν που τελειώσει αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σουόνσι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: