Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

«Μπηχτή» Ραζνάτοβιτς για Τζόρτζεβιτς!!

Σαφείς αιχμές κατά του Σάσα Τζόρτζεβιτς για τις επιλογές του στην εθνική ομάδα της Σερβίας άφησε μέσω Twitter ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς!

«Μπηχτή» Ραζνάτοβιτς για Τζόρτζεβιτς!
Πόλεμο από το… πουθενά ξεκίνησε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς! Ο γνωστός μάνατζερ επέκρινε την επιλογή του προπονητή της Σερβίας και του Παναθηναϊκού, να αντικαταστήσει τον τραυματία Στέφαν Γιόβιτς με τον Στέφαν Ποτ, ο οποίος δεν ήταν καν στην 24μελη προεπιλογή που είχε ανακοινώσει!

«Υπάρχει ένας προπονητής, ο οποίος ανακοίνωσε μία λίστα 24 παικτών, στη συνέχεια αποφάσισε να τη μικρύνει στους 18 και στο τέλος λόγω τραυματισμού κάλεσε παίκτη που δεν ήταν αρχικά στους 24!», ήταν η… μπηχτή του Μίσκο Ραζνάτοβιτς.








Μάλιστα, στη συνέχεια ο Ραζνάτοβιτς άφησε να εννοηθεί πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας δεν ήθελε να καλέσει τον Βασίλιε Μίσιτς της Μπάγερν Μονάχου, τον οποίο είχε «κόψει» όταν μείωσε στους 18 παίκτες την προεπιλογή και φυσικά είναι πελάτης της εταιρίας του γνωστού μάνατζερ.

«Τόση αγάπη για το ρουμανικό μπάσκετ που το έχει πιο πάνω από αυτό της Βαυαρίας. Αλλά μάλλον έχει να κάνει με προτιμήσεις, οπότε δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι άλλο», ήταν το επόμενό του «τιτίβισμα».




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: