Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Λυκογιάννης: «Φοβισμένοι ξεκινήσαμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

Μόνο το δεύτερο ημίχρονο κρατά ο Άρης Λυκογιάννης μετά την ήττα του Κολοσσού από τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως στο πρώτο η ομάδα της Ρόδου ήταν διστακτική και φοβισμένη.

Λυκογιάννης: «Φοβισμένοι ξεκινήσαμε κόντρα στον Ολυμπιακό»
Ευχαριστημένος μόνο από το δεύτερο ημίχρονο του Κολοσσού ήταν ο Άρης Λυκογιάννης μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της ομάδας της Ρόδου τόνισε πως στο πρώτο μέρος οι παίκτες του ήταν διστακτικοί και φοβισμένοι.

«Μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου ήταν αναμενόμενο να μπει επιθετικά στην άμυνά του ο Ολυμπιακός. Εμείς στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήμασταν πολύ φοβισμένοι και χωρίς συγκέντρωση και αντιμετωπίσαμε διστακτικά και φοβισμένα την άμυνα του Ολυμπιακού. Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο γιατί με τη ζώνη που εφαρμόσαμε, ρίξαμε το ρυθμό, δείχνοντας ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο. Γενικά, ήταν ένα καλό πρώτο παιχνίδι για μία ομάδα σαν τη δική μας, καθώς οι καινούριοι παίκτες παίρνουν μία πιο σαφή εικόνα της ελληνικής λίγκας. Τώρα, θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να επικεντρωθούμε στο ματς που ακολουθεί με το Ρέθυμνο. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα», δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Γεωργαλλής είπε: «Να ευχηθώ καλή μπασκετική χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Γνωρίζαμε όλοι την εξαιρετική άμυνα που παίζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος προσπάθησε να μας βγάλει εκτός ρυθμού. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ανταποκριθήκαμε, αλλά στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Στόχος μας πλέον είναι το ματς με το Ρέθυμνο, όπου θέλουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: