Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Καπίνο: «Η ομάδα δεν με είχε ανάγκη»


Καπίνο: «Η ομάδα δεν με είχε ανάγκη»

Στο γεγονός ότι στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης είχε λίγες αλλά καίριες επεμβάσεις στάθηκε ο Στέφανος Καπίνο μετά το τέλος του αγώνα.


«Ήταν αρκετά καλά για εμένα αλλά –όπως φάνηκε- η ομάδα δεν είχε ανάγκη. Ήμασταν σε καταπληκτική κατάσταση σήμερα και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ανταμειβόμαστε για τη δουλειά που κάνουμε το γήπεδο», τόνισε και συνέχισε:

«Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Αυτό είναι το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Έχει την κατοχή της μπάλας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο γήπεδο, οπότε πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό και όταν σου έρθει η μπάλα πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιδράσεις».

Τέλος αναφέρθηκε και στη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις τερματοφυλάκων στον Ολυμπιακό πλέκοντας το εγκώμιο του Αλέκου Ράντου.

«Στοιχεία έχω πάρει από τον Ράντο όχι τον Ρομπέρτο. Δουλεύουμε όλα τα παιδιά πολύ σκληρά και δόξα τω θεώ έχουμε κατά την γνώμη μου τον καλύτερο προπονητή τερματοφυλάκων, που μας βοηθάει και τους τρεις και ο ένας βοηθά τον άλλον. Έτσι ώστε όποιος και να αγωνίζεται να κάνει καλές εμφανίσεις και να βοηθάει την ομάδα», ανέφερε.


 
 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: