Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Πάρντο: «Κίνητρο η εμπιστοσύνη του προπονητή»

Στον Μάρκο Σίλβα και την εμπιστοσύνη που του δείχνει αποδίδει ο Φελίπε Πάρντο τις καλές του εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κολομβίας.

Πάρντο: «Κίνητρο η εμπιστοσύνη του προπονητή»Ο Φελίπε Πάρντο νιώθει την εμπιστοσύνη του προπονητή κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Ο Κολομβιανός εξτρέμ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του μίλησε για το ρόλο του Μάρκο Σίλβα στις φετινές του εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό.

«Έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή και αυτό μου δίνει κίνητρο για να βελτιώνομαι καθημερινά. Ξέρω τις δυνατότητές μου και το τεχνικό τιμ με βοηθά πολύ. Ευτυχώς όλα πάνε καλά και παίρνουμε καλά αποτελέσματα. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι διαρκώς σαν παίκτης και άνθρωπος, ώστε να συνεχίσω να προσφέρω», τόνισε.

Όσο για το πανέμορφο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης; «Πάμε πολύ καλά σαν ομάδα. Χαίρομαι που πέτυχα ένα όμορφο γκολ», δήλωσε.

Για τη νίκη επί του Αστέρα ανέφερε στο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube: «Για αυτό προπονούμαστε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ο προπονητής μας, μας έχει εξηγήσει ότι πρέπει να ανεβάσουμε πάρα πολύ τον ρυθμό μας, ότι πρέπει να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί. Αυτό προετοιμάζαμε όλη την εβδομάδα. Και για αυτό καταφέραμε να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό».

Ο Πάρντο με τον τρόπο αυτό υπογράμμισε την δουλειά που έκαναν όλοι στο Ρέντη για να παρουσιάσει η ομάδα ένα πολύ καλό πρόσωπο στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο. «Έχουμε ανεβάσει πάρα πολύ τον ρυθμό μας. Ήταν ένα παιχνίδι καλό με καλό αποτέλεσμα και γι’ αυτό προσπαθούμε συνέχεια ο καθένας από την πλευρά του και σαν άτομο και σαν ομάδα να βελτιώσουμε το επίπεδό μας και να είμαστε συνεχώς καλύτεροι. Η ομάδα αποκτά συνεχώς αυτοπεποίθηση αλλά εμείς αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο, τις ίδιες αρχές, την ίδια εξυπνάδα. Προσπαθούμε να είμαστε σε όλα τα παιχνίδια το ίδιο σοβαροί για να παρουσιάζουμε πάντα το ίδιο ποδόσφαιρο», τόνισε.

Ο Κολομβιανός αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ για το Γιουρόπα Λιγκ. «Δεν έχουμε αρχίσει να μιλάμε για αυτό όμως σίγουρα όλοι γνωρίζουμε την υποχρέωση που έχουμε. Γνωρίζουμε τη σοβαρότητα του παιχνιδιού που έχουμε μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε όταν έρθει εκείνη η στιγμή να είμαστε πανέτοιμοι και όσο πιο δυνατοί γίνεται για να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα τη διοργάνωση αυτή. Όπως στο Τσάμπιονς Λιγκ κάναμε έτσι θα αντιμετωπίσουμε και το Γιουρόπα Λιγκ που είναι μια πάρα πολύ σοβαρή διοργάνωση» ανέφερε.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: