Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Τέλος ο Ερέα από Ξάνθη!


Τέλος ο Ερέα από Ξάνθη

Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία της Skoda Ξάνθης με τον μεσοεπιθετικό, Οβίντιου Ερέα, που είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι. Μόνο ο Γουάλας στα... πιτς.

Παρελθόν αποτελεί από τη Skoda Ξάνθη ο Οβίντιου Ερέα, ύστερα από έξι περίπου μήνες παρουσίας στην ακριτική ομάδα.

Ο Ρουμάνος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και προοριζόταν για αντι-Κλέιτον, αλλά δεν… χώρεσε στα παπούτσια του Βραζιλιάνου και αποχαιρέτησε.

Πάντως, σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, πρόλαβε να κάνει 19 συμμετοχές (αρκετές απ’ αυτές ως αλλαγή) στο πρωτάθλημα, τις οποίες συνδύασε με 3 γκολ και δύο στο Κύπελλο, με δύο γκολ.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Οβίντιου Ερέα. Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Μόνο ο Γουάλας εκτός

Κανονικά πήραν μέρος στην τελευταία χρονικά προπόνηση της Ξάνθης οι Βασιλακάκης, Νιέτο και τέθηκαν στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση της Κυριακής (31/01) κόντρα στον Ηρακλή. Αντιθέτως, ο Γουάλας έκανε και πάλι ατομικό. Ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, αερόβιο τρέξιμο και passing game στα πλαίσια της προθέρμανσης, περιελάμβανε το πρόγραμμα του Ρουμάνου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: