Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Γιουλ: «Όλοι κάναμε καλή δουλειά»


Γιουλ: «Όλοι κάναμε καλή δουλειά»

Ύστερα από ομαδική προσπάθεια και όχι ατομική ήρθε για την Ρεάλ Μαδρίτης η νίκη επί του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σέρχιο.

Η άμυνα ήταν το κλειδί για τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί του Ολυμπιακού, όπως δήλωσαν οι Σέρχιο Γιουλ και Κέι Σι Ρίβερς.

«Νιώθω καλύτερα, αλλά όχι ακόμη στο 100%. Πιστεύω πως το ιατρικό επιτελείο έκανε πολύ καλή δουλειά μου επέτρεψε να επιστρέψω σε χρόνο ρεκόρ. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Κάναμε καλή δουλειά, ειδικά στην άμυνα, όλοι μας. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ και στο τέλος πήραμε τη νίκη που θέλαμε», δήλωσε ο Σέρχιο Γιουλ.

Από την πλευρά του, ο Κέι Σι Ρίβερς είπε: «Αναμφισβήτητα είναι μία μεγάλη νίκη για εμάς. Ήταν δύσκολα, καθώς έπαιξαν πολύ δυνατά, αλλά και εμείς βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ, ενώ πιέσαμε πολύ στην άμυνα. Αυτό ήταν το σημείο-κλειδί για εμάς, το τρίτο δεκάλεπτο. Πραγματικά τους κλειδώσαμε με την άμυνά μας και πήραμε τη διαφορά. Απόψε, ήταν δικό μας παιχνίδι και πήραμε τον έλεγχο στο τρίτο δεκάλεπτο. Νιώθω καλά, είχα κάποια καλά παιχνίδια και σιγά σιγά βρίσκω ρυθμό. Θέλω να συνεισφέρω και να κάνω αυτό που πρέπει για να παίρνουμε τις νίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: