Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Μαρινάκης: «Η πορεία μας δικαιολογεί την αισιοδοξία για το μέλλον»


Μαρινάκης: «Η πορεία μας δικαιολογεί την αισιοδοξία για το μέλλον»

Βάση για ακόμη καλύτερες μέρες στον Ολυμπιακό, ειδικά στην Ευρώπη, αποτελεί η φετινή πορεία της ομάδας όπως είπε ο Βαγγέλη Μαρινάκης στην ομιλία του στην ομάδα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ικανοποιημένος από τα όσα έχει πετύχει φέτος ο Ολυμπιακός και αισιόδοξος πως θα έρθουν σύντομα ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε παρουσία σύσσωμων των μελών του συλλόγου έδωσε το στίγμα για τη συνέχεια της ομάδας εντός κι εκτός συνόρων.

inner

Τυχεροί στάθηκαν οι Τάσος Αυλωνίτης, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Κυριάκος Δουρέκας και Αριστείδης Χειλιουδάκης. Για κάθε φλουρί υπήρχε δώρο 5.000 ευρώ και τα 10.000 συνολικά των δύο παικτών θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που θα επιλέξουν οι ίδιοι.

Αναλυτικά η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους ένα ευτυχισμένο, χαρούμενο, γεμάτο επιτυχίες 2016. Μέχρι τώρα η πορεία μας δικαιολογεί την αισιοδοξία που έχουμε για το μέλλον. Βέβαια, εγώ και οι οπαδοί μας θα θέλαμε κάτι παραπάνω στην Ευρώπη και δη στο UEFA Champions League. Δυστυχώς στο τέλος το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Βέβαια, το προσπαθήσατε απέναντι σε μεγάλες ομάδες και πιστεύω ότι πλέον έχετε συνειδητοποιήσει ότι με οποιαδήποτε ομάδα και να παίζουμε μπορείτε να κερδίσετε.

inner

Εμείς, πιστοί σ' αυτό που κάνουμε κάθε χρόνο, προσπαθούμε όπως βλέπετε και εδώ στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, να το βελτιώνουμε. Χτίζουμε καινούργιες εγκαταστάσεις γιατί θέλουμε να παρέχουμε σε όλους τους αθλητές μας ό,τι καλύτερο υπάρχει για να μπορούν να είναι πιο ανταγωνιστικοί και να γυμνάζονται όσο καλύτερα γίνεται.

Αυτό ισχύει βέβαια και για τις Ακαδημίες μας στις οποίες τα τελευταία χρόνια, όπως ξέρετε, έχουμε ρίξει πολύ μεγάλο βάρος. Επίσης, όπως γνωρίζετε, από 'δω κι εμπρός μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

inner

Θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι, να προσέχετε τη ζωή σας και να γυμνάζεστε όσο το δυνατόν καλύτερα. Να προσπαθήσετε να φέρετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τον Ολυμπιακό και να έχουμε μια πολύ καλή πορεία στο UEFA Europa League.

Όσον αφορά στον πρώτο γύρο και το τι έγινε το 2015, θα ήθελα να συγχαρώ τον προπονητή μας, το προπονητικό τιμ, τους συνεργάτες για την πορεία της ομάδας και φυσικά όλους εσάς τους παίκτες γι' αυτά που προσφέρατε. Θα ήθελα να συνεχίσετε έτσι. Ο Ολυμπιακός, όπως σας έχω πει κι εσάς επανειλημμένως, είναι μια οικογένεια. Είμαστε όλοι μαζί και στα δύσκολα και στις χαρές.

inner

Αυτό που ζητάω απ' όλους σας είναι να συνεχίσετε να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό και στα κρίσιμα σημεία, όταν πρέπει να κάνετε την υπέρβαση, να είστε εκεί να το πράξετε. Επίσης χαιρόμαστε να βλέπουμε με την πρώτη ομάδα τα νέα παιδιά, είτε πρόκειται γι' αυτά από τις Ακαδημίες μας είτε εκείνα που έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια σε πολύ νεαρή ηλικία στον Ολυμπιακό. Τα βλέπουμε να προσπαθούν για το καλύτερο, να παίρνουν παιχνίδια και να κερδίζουν. Για μας αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Για μία ακόμη φορά σας συγχαίρω για την πορεία σας ως τώρα και την προσπάθεια σας. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το 2016. Να έχουμε πίστη και δύναμη για το καλύτερο. Είμαι σίγουρος πως όταν όλα αυτά συμβούν τα αποτελέσματα θα έρθουν και οι επιτυχίες, τα πρωταθλήματα, τα κύπελλα και μια λαμπρή πορεία στην Ευρώπη. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το 2016
».


 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: