Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Μαχμούτι-Γουίλμπεκιν: «Για τη νίκη στο ΟΑΚΑ»


Μαχμούτι-Γουίλμπεκιν: «Για τη νίκη στο ΟΑΚΑ»

Η Νταρουσάφακα έρχεται με άγριες διαθέσεις στο ΟΑΚΑ φιλοδοξώντας να κάνει την πρώτη της νίκη στο Top 16 απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσαν Οκτάι Μαχμούτι και Σκότι Γουίλμπεκιν.

Με στόχο να κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή του Παναθηναϊκού έρχεται στην Αθήνα η Νταρουσάφακα. Παρότι είναι η μοναδική ομάδα του Top 16, θέλει αυτό να το αλλάξει απόψε στο ΟΑΚΑ (21:45).

«Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, αλλά στόχος μας είναι η πρώτη μας νίκη για να ανέβουμε βαθμολογικά στον όμιλο. Την περασμένη εβδομάδα δείξαμε πόσο αποτελεσματικοί μπορούμε να γίνουμε επιθετικά και κόντρα στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να παρουσιάσουμε ταυτόχρονα και αμυντική πειθαρχία. Δεν θα πρέπει να τους επιτρέψουμε να πάρουν προβάδισμα στην αρχή και να επιβάλουν το ρυθμό τους», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Οκτάι Μαχμούτι.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Σκότι Γουίλμπεκιν, που γνωρίζει το ΟΑΚΑ μιας και πέρσι έπαιξε στην ΑΕΚ. «Θα πρέπει να μπούμε καλά στο παιχνίδι, σε άμυνα κι επίθεση. Οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στο Top 16 και χρειαζόμαστε μια νίκη για να κάνουμε την αντεπίθεσή μας. Ξέρω καλά πώς είναι οι Έλληνες φίλαθλοι καθώς έπαιξα πέρσι στο πρωτάθλημα αυτό, όμως δεν πρέπει αυτό να αποτελεί εμπόδιο για μας αν θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι», ανέφερε ο Αμερικανός πλέι μέικερ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: