Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

«Η Ίντερ θέλει Κάτσε για το καλοκαίρι»


«Η Ίντερ θέλει Κάτσε για το καλοκαίρι»

Στη λίστα της Ίντερ βρίσκεται ο Έργκις Κάτσε σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, με τους «νερατζούρι» να εξετάζουν σοβαρά την απόκτηση του μέσου του ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι.

Ακόμα μία ομάδα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης φέρεται να έχει στη λίστα της τον Έργκις Κάτσε, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία, η Ίντερ έχει στα υπ' όψιν τον Αλβανό διεθνή χαφ και μάλιστα εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του «fcinternews.it» που ειδικεύεται στα ρεπορτάζ των «νερατζούρι», ο Κάτσε βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ομάδας και μάλιστα ειναι πολύ πιθανό να κατατεθεί πρόταση για την απόκτησή τον προσεχή Ιούνιο.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι ο παίκτης αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιό του που εκπνέει το 2017, ενώ γίνεται αναφορά στις απαιτήσεις που έχει ο ΠΑΟΚ (σημειώνεται το όνομα του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιάκωβου Αγγελίδη) οι οποίες κυμαίνονται στα 4 εκατ. ευρώ.

Κατά καιρούς για τον διεθνή αμυντικό χαφ που θα είναι στην αποστολή της εθνικής Αλβανίας για το Euro 2016 έχει φημολογηθεί ενδιαφέρον από Αγγλία και Ιταλία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: