Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Αγωνία για Χάκετ!


Αγωνία για Χάκετ

Δεν έφτανε η τρίτη σερί ήττα για τον Ολυμπιακό, προέκυψε ένα ακόμα πρόβλημα τραυματισμού, αυτή τη φορά με τον Χάκετ. Ο Ιταλός γκαρντ έχει ενοχλήσεις στo δεξί γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Η απίστευτη κακοδαιμονία του Ολυμπιακού στα θέματα των τραυματισμών συνεχίζεται. Δύο λεπτά πριν το φινάλε του χθεσινού αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο κορυφαίος παίκτης των «ερυθρόλευκων» το τελευταίο διάστημα, Ντάνιελ Χάκετ, ζήτησε αλλαγή, καθώς έπειτα από μία ανύποπτη φάση, ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο.

Αποστολή στη Μαδρίτη, Νίκος Ζέρβας

Αμέσως ο γιατρός και οι φυσιοθεραπευτές της ομάδας του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και από τους μορφασμούς του προσώπου του, δεν έδειχνε να είναι κάτι σοβαρό. Όσο το γόνατο του Ιταλοαμερικανού γκαρντ κρύωνε όμως, οι ενοχλήσεις ήταν όλο και πιο έντονες και είναι χαρακτηριστικό πως πήγε στο πούλμαν της ομάδας κουτσαίνοντας. Στον Ολυμπιακό, φοβούνται πως έχει πάθει ζημιά, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν με την σημερινή επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα (σ.σ. στις 17:30). Ο Χάκετ θα πάει αμέσως για εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Το ίδιο θα γίνει και με τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο στην προπόνηση της Τετάρτης και παρότι δοκίμασε να αγωνιστεί δεν τα κατάφερε. Για τον δικό του τραυματισμό δεν εκφράζονται ιδιαίτεροι φόβοι, όμως για παν ενδεχόμενο θα κάνει και αυτός εξετάσεις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: