Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Έδωσε στη Βέρντερ τον Γιαταμπαρέ ο Ολυμπιακός!!


Έδωσε στη Βέρντερ τον Γιαταμπαρέ ο Ολυμπιακός

Από το Βέλγιο στην Bundesliga. Ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Σαμπού Γιαταμπαρέ στη Βέρντερ Βρέμης και ο γερμανικός σύλλογος θα δώσει συνολικά 2,5 εκατ. ευρώ.

Και Ντοσεβί και Γιαταμπαρέ. Ο Ολυμπιακός μετά τον Ματιέ Ντοσεβί παραχώρησε και τον Σαμπού Γιαταμπαρέ. Ο 26χρονος μέσος που αγωνιζόταν δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βέρντερ Βρέμης, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών.

Ο γερμανικός σύλλογος θα δώσει συνολικά 2,5 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας. Απ’ αυτά σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα τα 2 εκατ. θα πάνε στον Ολυμπιακό και τα υπόλοιπα στον σύλλογο του Βελγίου που «έσπασε» το συμβόλαιο που δέσμευε τον ίδιο, αλλά και τον παίκτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» όπως και η Βέρντερ ανακοίνωσαν τη συμφωνία.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Σαμπού Γιαταμπαρέ στη Βέρντερ Βρέμης», αναφέρουν οι Πειραιώτες.

«Με την απόκτηση του Σαμπού πήραμε έναν παίκτη που θέλαμε. Μας δίνει περισσότερες επιλογές στη μεσαία γραμμή και ανεβάζει την ποιότητα του ρόστερ μας», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Βέρντερ, Έιχιν.




 *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: