Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Λάσο: «Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου»


Λάσο: «Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου»

Ευχαριστημένος και με το παραπάνω ήταν ο Πάμπλο Λάσο όχι μόνο για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά και με τη συνολική εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Πάμπλο Λάσο μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί του Ολυμπιακού, με τον τεχνικό της «βασίλισσας» να στέκεται αρκετά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο:

«Πρώτα απ’ όλα, συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη, ειδικά μετά την ήττα στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Είχαμε τέσσερα από τα πέντε εντός έδρας παιχνίδια μέχρι τώρα, αλλά το Top16 έχει 14 ματς και έχουμε ακόμη άλλα εννιά, είτε εντός, είτε εκτός. Νομίζω πως κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα για πολλά λεπτά. Η αμυντική μας λειτουργία ήταν καλή, όχι μόνο από τους παίκτες που μάρκαραν τον Σπανούλη –Σέρχιο και Τέιλορ- αλλά όλη η ομάδα. Πέτυχαν 48 πόντους στα τρία πρώτα δεκάλεπτα και προσπάθησαν να παίξουν με πιο υψηλό ρυθμό μετά, βρίσκοντας ανοικτά σουτ, που τους επέτρεψε να μειώσουν τη διαφορά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Σκεφτόμασταν περισσότερο το προβάδισμα, παρά το ρυθμό του παιχνιδιού. Γενικά, είμαι ευχαριστημένος. Μπορεί να μην είναι το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά κάναμε λιγότερα λάθη σε σχέση με τ’ άλλα ματς.

Κοιτώντας το ματς με την ΤΣΣΚΑ, νομίζω πως τους δώσαμε πολλά τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Σήμερα, είχαμε καλύτερη ισορροπία για 40 λεπτά και νομίζω πως κάναμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι. Είχαμε μία άσχημη στιγμή στο δεύτερο δεκάλεπτο, όταν μας έβγαλαν από το ματς λόγω του δυναμικού τους στιλ, παίζοντας στο όριο του φάουλ, αλλά καταφέραμε να επανέλθουμε. Καταφέραμε και βρήκαν ρυθμό οι σουτέρ μας, Σέρχιο Γιουλ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Τζέισι Κάρολ. Διαβάσαμε τις αλλαγές τους στην άμυνα και είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε στην επίθεση. Φυσικά και είμαι χαρούμενος για το πλάνο που είχαμε στην άμυνα και το εκτελέσαμε πολύ καλά
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: