Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Πλήρης επιβεβαίωση για Ναπολεόνι-ΑΠΟΕΛ από Σπανό!!


Πλήρης επιβεβαίωση για Ναπολεόνι-ΑΠΟΕΛ από Σπανό

Το γεγονός ότι με την υπάρχουσα οικονομική διαφορά ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΠΟΕΛ είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Στέφανο Ναπολεόνι στους Κύπριους, επιβεβαίωσε ο Γιώργος Σπανός.

Από την πρώτη στιγμή το sport-fm.gr σας αποκάλυψε το έντονο πρέσινγκ που μετουσιώθηκε σε επίσημη πρόταση του ΑΠΟΕΛ προς τον Ατρόμητο για την απόκτηση του Στέφανο Ναπολεόνι, όπως και την αρνητική απάντηση που έδωσαν οι Περιστεριώτες στην ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια.

Στη συνέχεια υπήρξαν και άλλες επαφές μεταξύ των δύο ομάδων με την κατάληξη να είναι η ίδια και μάλιστα το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή επιβεβαίωνε ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία πιθανότητα να υπάρξει deal λόγω της μεγάλης διαφοράς που υπάρχει.

Του λόγου το αληθές επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, ο οποίος μιλώντας στο balla.com.cy, παραδέχθηκε ότι απέρριψε και τη δεύτερη πρόταση που κατατέθηκε για τον Ιταλό επιθετικό.

«Μόλις με ενημέρωσε ο τεχνικός διευθυντής ότι έγινε βελτιωμένη πρόταση από πλευράς ΑΠΟΕΛ, αλλά και πάλι υπάρχει διαφορά σε σχέση μ' αυτά που ζητάμε, οπότε θα την απορρίψουμε. Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις, θα δούμε αν θα καταλήξουμε σε συμφωνία. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα κάνει ο ΑΠΟΕΛ μετά και από αυτή την άρνησή μας, αυτό που γνωρίζω με βεβαιότητα είναι πως ο Ναπολεόνι δεσμεύεται με συμβόλαιο, είναι από τα πρώτα ονόματα της ομάδας και εμείς δεν καιγόμαστε να τον πουλήσουμε.

Αν υπάρξει συμφέρουσα πρόταση για εμάς, καλώς, διαφορετικά θα μείνει. Εμείς γνωρίζουμε ότι ο παίκτης έχει μεγάλη αξία και μπορεί να κάνει τη διαφορά, άρα για να τον αποκτήσει κάποιος θα πρέπει να πληρώσει και το ανάλογο τίμημα», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου και πλέον το... μπαλάκι έρχεται στα χέρια της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: