Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Ώρα κρίσης για Χάκετ!!


Ώρα κρίσης για Χάκετ

Στις 19:00 κάνει εξετάσεις ο Ντάνιελ Χάκετ για να φανεί αν έχει πάθει ρήξη χιαστού ή θα την… γλιτώσει. Αισθάνεται ελαφρώς καλύτερα ο παίκτης. Από Μαδρίτη… καπάκια Τρίπολη η αποστολή.

Η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει… ήδη ξεχαστεί, καθώς τα πάντα στον Ολυμπιακό κινούνται γύρω από το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ντάνιελ Χάκετ.

Οι ερυθρόλευκοι πάτησαν Ελλάδα στις 17:30 και στις 19:00 ο Ιταλός γκαρντ αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος. Κατά πόσο δηλαδή έχει πειραχθεί ο χιαστός του ή όχι…

Πάντως, τις τελευταίες ώρες ο παίκτης νιώθει λίγο καλύτερα, πατάει ελαφρώς το πόδι του και ίσως αυτό είναι μια καλή ένδειξη ενόψει των αποτελεσμάτων. Βέβαια, ουδείς για την ώρα μπορεί να κάνει πρόβλεψη. Λίγες ώρες υπομονή…

Για τις 19:30 έχει προγραμματιστεί να υποβληθεί σε εξετάσεις και ο Δημήτρης Αγραβάνης, με την περίπτωσή του να μην εμπνέει ανάλογη ανησυχία.

Αμφότεροι φυσικά δεν θα ταξιδέψουν για Τρίπολη, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Αρκαδικό. Αξίζει να σημειωθεί πως η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα το βράδυ (περίπου στις 22:00) για Πελοπόννησο, δίχως ουσιαστικά οι Πειραιώτες να πάνε καλά-καλά στα σπίτια τους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: