Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

«Θέλει τον Ολανάρε η ΑΕΚ»


«Θέλει τον Ολανάρε η ΑΕΚ»

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Άαρον Σάμιουελ Ολανάρε επιβεβαιώνουν στη Νιγηρία. Η έγκυρη «Nation» επαληθεύει την πληροφόρηση ότι η «Ένωση» θέλει να ενισχυθεί στην επίθεση με τον θηριώδη σέντερ-φορ.

Τις πληροφορίες που θέλουν την ΑΕΚ να έχει μετατρέψει σε πρώτο της στόχο για την επίθεση τον Άαρον Σάμιουελ Ολανάρε επιβεβαιώνουν στη Νιγηρία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της έγκυρης «Nation», το οποίο αναδημοσιεύτηκε σε πολλά ακόμη ΜΜΕ της χώρας, η «Ένωση» ενδιαφέρεται ζωηρά για τον 21χρονο σέντερ-φορ.

Όπως αναφέρεται, οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν ενίσχυση για τη γραμμή κρούσης και επιθυμούν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον θηριώδη (1,89 μ., 88 κιλά) επιθετικό.

Έτσι, λίγες μέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου ετοιμάζονται, σύμφωνα με την ίδια πηγή, να κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν από την Γκουανγκζού (στην οποία αγωνίζεται από το 2014 κατόπιν εισήγησης του Σβεν Γκόραν Έρικσον).

Πάντως αυτό δεν φαντάζει απλή υπόθεση, διότι το συμβόλαιο του παίκτη λήγει μεν τον Δεκέμβρη του 2016 (άρα το καλοκαίρι θα μπορεί η ΑΕΚ να συμφωνήσει μαζί του), ωστόσο ο κινεζικός σύλλογος είναι «σκληρό καρύδι» στις διαπραγματεύσεις.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε και το περασμένο καλοκαίρι, όταν βρισκόταν καιρό σε συζητήσεις με την ΤΣΣΚΑ για να της παραχωρήσει τον Ολανάρε, αλλά η μεταγραφή χάλασε γιατί οι Ρώσοι προσέφεραν 3,5 εκατ. ευρώ και η Γκουανγκζού παρέμενε αμετακίνητη στα 5 εκατ. ευρώ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: