Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Παππάς: «Μας κοίμισε η Μάλαγα»


Παππάς: «Μας κοίμισε η Μάλαγα»

Ανακουφισμένος ήταν ο Νίκος Παππάς μετά τη δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ουνικάχα Μάλαγα, η οποία –όπως είπε- «κοίμισε» τους «πράσινους» στα τελευταία λεπτά.

Ευχαριστημένος μόνο με τη νίκη ήταν ο Νίκος Παππάς, ο οποίος υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός είχε μία συνολικά κακή εμφάνιση κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα.

«Πήραμε μία αγχωτική νίκη στο τέλος με ένα μεγάλο τρίποντο. Παρά την κακή εμφάνιση πιστεύω πως είχαμε τον έλεγχο μέχρι τα τελευταία πέντε λεπτά. Εκεί, μας κοίμισε η Μάλαγα, πέρασε μπροστά και παραλίγο να χάσουμε, αλλά δεν αξίζαμε κάτι τέτοιο», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Παππάς και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω αν είναι θέμα ενέργειας. Η Μάλαγα είναι γνωστή ομάδα. Έχει καλούς σουτέρ και παίζει μία περίεργη άμυνα με βοήθειες από την αδύνατη πλευρά. Εμείς στο τέλος βρήκαμε καλές επιλογές στην επίθεση και κερδίσαμε. Έτσι είναι το μπάσκετ. Ήταν ένα ματς που κρίθηκε στο σουτ και νικήσαμε».

Για την άμυνα ζώνης της Μάλαγα: «Πράγματι δεν είχαμε καλές επιλογές στην άμυνά της. Έτυχε και η συγκυρία με τα φάουλ του Καλάθη που είναι το μυαλό μας στην επίθεση. Κολλήσαμε, αλλά μετά θεωρώ πως με τη βοήθεια του κόσμου και την εμπειρία μας πήραμε το ματς».

Για τον Φελντέιν: «Ο Φελντέιν είναι ένας καλός σουτέρ, βρήκε το σουτ, με την καλή δημιουργία του Διαμαντίδη, μπήκε και πανηγυρίσαμε όλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: