Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

«Ερυθρόλευκη» γιορτή για το νέο έτος! (pics)


«Ερυθρόλευκη» γιορτή για το νέο έτος (pics)

Σύσσωμα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στο «Vammos» του «Γ. Καραϊσκάκης» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και… μέτρησαν τις επιτυχίες της περσινής χρονιάς.

Σε γιορτινό και οικογενειακό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, στην αίθουσα του «Vammos» στο Γηπέδο «Γ. Καραϊσκάκης» .

inner

inner

Το παρών έδωσαν σύσσωμα τα τμήματα των ερυθρόλευκων, εκ μέρους της ΠΑΕ παρευρέθηκαν οι κ.κ. Δημήτρης Αγραφιώτης , Κωνσταντίνος Καρδιασμένος και Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος, ενώ από πλευράς διοίκησης του Ερασιτέχνη στο κεντρικό πάνελ κάθισαν ο επίτιμος πρόεδρος κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, o αντιπρόεδρος κ. Βαγγέλης Μεσσάρης, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Μιχάλης Υδραίος και ο επίτιμος Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Δαλέζιος.

inner

inner
Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν οι: Αντρέι Σπίνου (βόλεϊ Ανδρών), Γιόζιπ Πάβιτς (πόλο Ανδρών, απουσίαζε δικαιολογημένα και το φλουρί παρέλαβε ο έτερος τερματοφύλακας της ομάδας, Στέφανος Γαλανόπουλος), Μαρία Σώρα (πόλο Γυναικών), Κωνσταντίνα Βλαχάκη (βόλεϊ Γυναικών), Όλγα Χατζηνικολάου (μπάσκετ Γυναικών), Γιώργος Χριστοφοράκης (προπονητής πινγκ πονγκ), Στέλιος Φιλόπουλος (προπονητής Κολύμβησης), Κυριάκος Πολυδούλης (Πολεμικές Τέχνες-Ταε Κβο Ντο), Κωνσταντίνα Κοντραφούρη (Ναυταθλητικά-Κωπηλασία), Στέργιος Κουτσούκης (Στίβος).

inner

inner

inner

inner

Οι 10 τυχεροί κέρδισαν από μια δωροεπιταγή αξίας 250 ευρώ από το κατάστημα RED STORE, ενώ η υπέρτυχερή μεταξύ των 10, Κωνσταντίνα Κοντραφούρη, μετά από σχετική κλήρωση, κέρδισε ένα πενθήμερο ταξίδι στο Παρίσι για 2 άτομα, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Grefis Travel.

inner

inner

inner

inner

Η Γενική διευθύντρια των ερυθρόλευκων, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, αναφέροντας τις επιτυχίες που πέτυχαν τα περισσότερα τμήματα του συλλόγου και τόνισε την σπουδαία ευρωπαϊκή διάκριση της ομάδας πόλο γυναικών.

«Η κορυφαία στιγμή της περσινής σεζόν για τον Ολυμπιακό ήταν αναμφίβολα η κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης, από την ομάδα πόλο Γυναικών. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη μας έκαναν υπερήφανους το αξέχαστο βράδυ της 25ης Απριλίου στο Παπαστράτειο, στον μεγάλο τελικό κόντρα στην επί 3 χρόνια αήττητη Σαμπαντέλ την οποία νίκησαν με 10-9 και σκαρφάλωσαν στην κορυφή της Ευρώπης.

inner

Στη συνέχεια κατέκτησαν για δεύτερη διαδοχική χρονιά το πρωτάθλημα ενώ στις 20 Νοεμβρίου κέρδισαν και το Σούπερ Καπ και αναδείχθηκαν υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης. Παράλληλα την περσινή σεζόν ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο τόσο στο Πόλο Ανδρών όσο και στο Βόλεϊ Γυναικών. Και τα δυο νταμπλ ήρθαν με χαρακτηριστική ευκολία, ενδεικτική του πόσο έχει ξεφύγει ο σύλλογος μας από τους Εν Ελλάδι ανταγωνιστές του.

Στο βόλεϊ Ανδρών κατακτήθηκε ο τίτλος του League Cup και χάθηκαν μετά από δυο σερί νταμπλ το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτή η σύντομη παρένθεση θα κλείσει φέτος και ότι θα επιστρέψουμε στην κορυφή.

Εκτός από τους τίτλους που προαναφέραμε, ο Ολυμπιακός κατέγραψε σημαντικές επιτυχίες και στη συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων αγωνιστικών τμημάτων που διατηρεί αφού πολλές ήταν οι διακρίσεις και στα τμήματα υποδομών στις οποίες θα αναφερθούμε την προσεχή Δευτέρ
α», ανέφερε μεταξύ άλλων.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: