Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Ιντέγε: «Χρειαζόμασταν τις διακοπές»


Ιντέγε: «Χρειαζόμασταν τις διακοπές»

Ο Ιντέγε παραδέχθηκε ότι η εβδομάδα των διακοπών λειτούργησε ευεργετικά για τους παίκτες του Ολυμπιακού.

«Χρειαζόμασταν αυτή τη βδομάδα διακοπών για να ανασυνταχθούμε»... Ο Ιντέγε μίλησε στην εφημερίδα Αγορά παραδεχόμενος ότι είχε επέλθει κούραση στους παίκτες του Ολυμπιακού από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Πλέον τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου είμαστε ξανά έτοιμοι για να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα», προσθέτει ο επιθετικός των ερυθρολεύκων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιντέγε στην εφημερίδα «Αγορά»:

Για το σερί των 16 στα 16 στη Super League:

«Έως τώρα τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίζουμε να κερδίζουμε. Αυτό είναι το σημαντικό από εδώ και πέρα. Είναι όμορφο να κάνουμε ρεκόρ, μετρά πολύ τόσο για τη δική μας καριέρα, όσο και για τον σύλλογο. Το μυστικό είναι ένα: να συνεχίσουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως κάνουμε μέχρι τώρα και να διεκδικούμε σε κάθε ματς τη νίκη».

Για τους φετινούς στόχους του Ολυμπιακού:

«Στην ομάδα θέλουμε να τα πετύχουμε όλα. Κάθε στόχος είναι σημαντικός και μακάρι να τα καταφέρουμε παντού. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Θέλουμε τις νίκες σε κάθε παιχνίδι έτσι ώστε να πανηγυρίσουμε τους τίτλους στην Ελλάδα, να γράψουμε ιστορία ως μέλη του συλλόγου και να προχωρήσει ο Ολυμπιακός όσο το δυνατόν περισσότερο στην Ευρώπη. Δεν ξεχωρίζουμε, ούτε βάζουμε όρια στις φιλοδοξίες μας».

Για το αν βοήθησε η διακοπή των γιορτών:

«Ναι ήταν φυσιολογικό να υπάρχει κόπωση. Όταν παίζουμε τόσα παιχνίδια μαζεμένα και σε υψηλό επίπεδο έντασης, δεν είναι παράλογο να βγαίνει κούραση. Το καλό για την ομάδα είναι ότι διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες και ο προπονητής μπορεί να κάνει τις αλλαγές που απαιτούνται. Χρειαζόμασταν αυτή τη βδομάδα διακοπών για να ανασυνταχθούμε. Πλέον τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου είμαστε ξανά έτοιμοι για να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα. Και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στη συνέχεια της περιόδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: