Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Ξέσπασμα Ντάνι Άλβες για δημοσιογράφους: «Γαμ...να σκουπίδια»!


Ξέσπασμα Ντάνι Άλβες για δημοσιογράφους: «Γαμ...να σκουπίδια»!

«Επίθεση» σε μερίδα του Τύπου εξαπέλυσε ο Ντάνι Άλβες. «Ντρέπομαι που είμαι μέρος του ποδοσφαίρου» είπε μεταξύ άλλων. Δείγμα του σάλου που προκάλεσε ο Βραζιλιάνος, η Μπάρτσα διαχώρισε τη θέση της.

Άγριο «χώσιμο» κατά του Τύπου και των δημοσιογράφων από τον Ντάνι Άλβες. Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που βγήκαν στη δημοσιότητα –και έκαναν λόγο για επεισόδια μεταξύ παικτών της Μπαρτσελόνα και της Εσπανιόλ- ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ ξέσπασε!

«Αλήθεια, κάθε μέρα που περνά ντρέπομαι όλο και πιο πολύ που είμαι μέρος αυτού του αθλήματος. Κάποιοι μας χρησιμοποιούν και παίζουν μαζί μας. Σκέφτηκα ότι κάποια μέρα θα βγαίναμε να υπερασπιστεί ο καθένας την ομάδα του, αν κέρδιζα ή αν έχανα θα πήγαινα στο σπίτι μου χαρούμενος ή θυμωμένος.

Σήμερα είμαστε αντικείμενα για να μας χρησιμοποιεί ο Τύπος, για να μας εκμεταλλεύονται οι δημοσιογράφοι και να πουλούν! Κάθε μέρα που περνά μιλάμε όλο και λιγότερο για ποδόσφαιρο, τακτική, παιχνίδια, γκολ, αποκρούσεις και θέαμα. Τι γαμ....να σκουπίδια είσαστε»
έγραψε στο Instagram ο διεθνής άσος σε ένα... ευρύ ξέσπασμά του!

Τα λόγια και οι βαριές κουβέντες του Ντάνι Άλβες έχoυν προκαλέσει σάλο στην Ισπανία και την Βαρκελώνη.

Η Μπαρτσελόνα εξέδωσε άρον-άρον ανακοίνωση, προκειμένου να διαχωρίσει τη θέση της απ' τα λεγόμενα του παίκτη της. «Ο παίκτης είναι ελεύθ3ερος να εκφράζεται όπως θέλει. Εμείς οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως ούτε υποστηρίζουμε, ούτε υιοθετούμε τα όσα έγραψε», αναφέρεται χαρακτηριστικά!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης DanialvesD2 My Twitter (@danid2ois) στις




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: