Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Τζόρτζεβιτς: «Κάναμε ανεπίτρεπτα λάθη»!


Τζόρτζεβιτς: «Κάναμε ανεπίτρεπτα λάθη»!

Αρκετά παράπονα, κυρίως από κάποιους παλιούς παίκτες και όχι από νέους, είχε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ουνικάχα Μάλαγα.


Κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος ήταν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Ουνικάχα Μάλαγα. Ο «Σάλε» τόνισε πως έγιναν ανεπίτρεπτα λάθη από τους παίκτες του, ενώ πρόσθεσε πως με την άμυνά τους οι Ισπανοί δεν άφησαν το «τριφύλλι» να τρέξει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς:

«Στο τέλος αυτό που μετράει είναι η νίκη. Είναι πολύ σημαντικό ότι ξεκινήσαμε με νίκη στην έδρα μας. Δεν μας άφησαν οι αντίπαλοι να τρέξουμε. Πήραμε διαφορά εννιά πόντων, αλλά παίξαμε κακή άμυνα. Ο Σμιθ ήταν αίνιγμα για εμάς, αλλά κάναμε λάθη. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη και το σημαντικό είναι ότι αυτά δεν έγιναν από νέους παίκτες αλλά από παλιούς. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Εναντίον άμυνας ζώνης ήμασταν παθητικοί και στις δύο πλευρές και αυτό ήταν απαράδεκτο. Απομακρύνθηκε η ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά στην τελευταία επίθεση και από την άμυνα και την συγκέντρωσή μας. Έγιναν κάποια λάθη από έμπειρους παίκτες μπροστά στον πάγκο μας που ήταν ανεπίτρεπτα. Θα έρθει η ώρα που θα χάσουμε στο τελευταίο σουτ, καθώς δεν συνέβη στα παιχνίδια με την Ζαλγκίρις και τον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: