Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Μπακάκης: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»


Μπακάκης: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Την αισιοδοξία του για την συνέχεια των υποχρεώσεων της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο τόνισε ο Μιχάλης Μπακάκης. «Ξέρουμε την δύναμή μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σίγουρος πως η ΑΕΚ θα συνεχίσει θετικά τις εμφανίσεις της εμφανίστηκε ο Μιχάλης Μπακάκης σε δηλώσεις του στο novasports.gr.

Ο αμυντικός των κιτρινόμαυρων αναφέρθηκε στο ματς με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα, ενώ τόνισε την αισιοδοξία του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, μετά την νικηφόρα αρχή κόντρα στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς κόντρα στην Ξάνθη στο ΟΑΚΑ: «Ξέρουμε ότι η Ξάνθη διαθέτει ποιότητα, εμείς όμως είμαστε πολύ καλά ψυχολογικά, έπειτα από τη νίκη στο κύπελλο, αλλά κι από το διπλό μέσα στον Πλατανιά. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως κάνουμε συνέχεια. Να παίξουμε για να κερδίσουμε και ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Εννοείται ότι πάντα η δύναμη της ΑΕΚ είναι η έδρα, γιατί μας βοηθάει πάρα πολύ ο κόσμος. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Προσαρμοζόμαστε πάνω στον αντίπαλο κι έτσι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα».

Για το αν είναι εφικτός στόχος ένα νικηφόρο σερί: «Εννοείται ότι μπορούμε να κάνουμε ένα νέο σερί, αφού διαθέτουμε ποιότητα ως ομάδα. Έχουμε δουλέψει πολύ με τον προπονητή και βγάζουμε όσα μας ζητάει στην προπόνηση κι επίσης έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό: «Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό η ομάδα έδειξα καλά στοιχεία, αφού ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, διότι φυσούσε πολύς αέρας. Προσαρμοστήκαμε όμως στις συνθήκες του ματς, πετύχαμε ένα γκολ και καταφέραμε να διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι, παίρνοντας ένα καλό αποτέλεσμα. Πλέον έχουμε το πάνω χέρι για την πρόκριση. Στην έδρα μας θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα, αφού ξέρουμε τη δύναμή μας. Πιστεύω ότι θα πάρουμε κι εκεί τη νίκη και θα προκριθούμε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: