Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Τρία χρόνια τιμωρία στους ναζιστές οπαδούς!!


Τρία χρόνια τιμωρία στους ναζιστές οπαδούς

Χωρίς… πολλά-πολλά, τα αγγλικά δικαστήρια επέβαλαν τριετή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα σε δύο οπαδούς της Σαουθάμπτον που επέδειξαν ναζιστικές συμπεριφορές σε ματς με την Τότεναμ.

Στις 19 Δεκεμβρίου η Σαουθάμπτον υποδέχτηκε την Τότεναμ και επικράτησε με σκορ 2-0.

Η χαρά της νίκης δεν κράτησε πάρα πολύ για δύο οπαδούς των γηπεδούχων που είκοσι ημέρες μετά βρέθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Αιτία, η συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια του αγώνα όταν άρχισαν να χαιρετούν με τον χαρακτηριστικό ναζιστικό τρόπο και να μιμούνται ήχους από τους θαλάμους αερίων όπου έχασαν τη ζωή τους εκατομμύρια άνθρωποι στο Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Όπως είναι γνωστό, πολλοί από τους φίλους της Τότεναμ είναι Εβραίοι και δύο από αυτούς προχώρησαν σε καταγγελία του περιστατικού και η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο.

Στους δύο κατηγορούμενους Τόμας Φλιν και Μάικλ Χέιντον, ηλικίας 22 και 23 ετών αντίστοιχα επιβλήθηκε τριετής αποκλεισμός από τα γήπεδα, ενώ τις ημέρες που η Σαουθάμπτον θα αγωνίζεται στην έδρα της δεν θα έχουν το δικαίωμα να πλησιάζουν σε απόσταση ενός μιλίου το στάδιο τέσσερις πριν την έναρξη των αγώνων μέχρι τέσσερις ώρες μετά τη λήξη τους.

Παράλληλα, όταν η ομάδα τυγχάνει να παίζει ματς στο εξωτερικό θα είναι υποχρεωμένοι να παραδίδουν τα διαβατήριά τους και –τέλος- τους επιβλήθηκε η υποχρέωση κοινωφελούς εργασίας για τις επόμενες 12 εβδομάδες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: