Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Φελντέιν: «Το μεγαλύτερο σουτ της καριέρας μου»


Φελντέιν: «Το μεγαλύτερο σουτ της καριέρας μου» (video)

Ως το πιο σημαντικό και σπουδαίο σουτ της καριέρας του μέχρι τώρα χαρακτήρισε αυτό που έφερε τη νίκη κόντρα στη Μάλαγα ο Τζέιμς Φελντέιν. «Θέλουμε να φτάσουμε στα πλέι οφ», πρόσθεσε.

Παίζει για πρώτη φορά στην καριέρα του Ευρωλίγκα. Για πρώτη φορά -συνεπώς- στο Top-16.

Μοιραία, λοιπόν, όταν δικό του σουτ φέρνει μια νίκη σε αυτό το επίπεδο, τότε... αυτομάτως γίνεται και το «μεγαλύτερο», όπως τόνισε ο Τζέιμς Φελντέιν που εμφανίστηκε χαρούμενος και ανακουφισμένος για το πώς εξελίχθηκε το ματς του Παναθηναϊκού με την Μάλαγα.

«Νιώθω πολύ καλά που νικήσαμε με αυτό τον τρόπο. Είναι καταπληκτικό μπροστά σε τόσο κόσμο να κερδίζεις στο τέλος και ένα τόσο κρίσιμο ματς. Είναι το πιο μεγάλο σουτ στην καριέρα μου ως τώρα. Στο Top-16, μπροστά σε χιλιάδες κόσμου, είναι τρομερό… Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσω. Σήμερα δεν ήμουν καλός, πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω για να γίνω ο παίκτης που θέλω και μπορώ. Είναι δύσκολο το Top-16 και τώρα πια αντιλαμβάνομαι πως κάθε ματς είναι σαν τελικός. Παίξαμε κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα, όπως και στην πρεμιέρα μας. Θέλουμε να φτάσουμε στα πλέι οφ και χρειάζεται να βγάζουμε ενέργεια συνέχεια και σε κάθε αγώνα», ανέφερε ο Δομινικανός γκαρντ στην NOVA. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: