Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

«Μαύρη» υποδοχή στην Τορίνο για Ταχτσίδη!!


«Μαύρη» υποδοχή στην Τορίνο για Ταχτσίδη

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης παίρνει και πάλι τον δρόμο της επιστροφής για την Τορίνο, όμως η Tuttosport κάνοντας μια μίνι αναδρομή στην προηγούμενη θητεία του τονίζει ότι «δυστυχώς επιστρέφει»!

Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Παναγιώτη Ταχτσίδη στην Τζένοα, με τον Έλληνα διεθνή μέσο να επιστρέφει στην Τορίνο, στην οποία ανήκει. Βέβαια οι μνήμες του από την προηγούμενη θητεία του στην «granata» μόνο ευχάριστες δεν ήταν.

Επιπλέον, το γεγονός πως τη φετινή χρονιά δεν μπόρεσε να βρει χρόνο συμμετοχής στους Γενοβέζους, κάνει τους Ιταλούς και συγκεκριμένα την «Tuttosport» να μην βλέπουν με θετικό μάτι την… επιστροφή στη βάση. Είναι χαρακτηριστικό δε, πως στο σχετικό άρθρο της διαδικτυακής έκδοσης της εφημερίδας αναφέρεται μεταξύ άλλων πως ο Ταχτσίδης «δυστυχώς επιστρέφει».

Ακόμη ένας κακός οιωνός για τον 24χρονο μέσο είναι ο Τζιαμπιέρο Βεντούρα. Ο 67χρονος τεχνικός βρισκόταν στον πάγκο και τον Γενάρη του 2014 και παρότι τον είχε χρησιμοποιήσει σε εννέα ματς, το επόμενο καλοκαίρι εισηγήθηκε την παραχώρησή του στην Τζένοα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: